14.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Πιθανότατα έγινε ανθρώπινο λάθος Δημοσιογράφος από Βουλγαρία για τραγωδία

Ειδήσεις Ελλάδα

Πολλά είναι τα ερωτηματικά για το τραγικό δυστύχημα που συνέβη στην Βουλγαρία, όταν ένα λεωφορείο έπιασε φωτιά μετά από έκρηξη και είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους 46 άτομα, ανάμεσά τους και 12 παιδιά.

«Το σενάριο που επικρατεί αυτή την στιγμή για τα αίτια του δυστυχήματος, είναι αυτό του ανθρώπινου λάθους» τόνισε η Βουλγάρα δημοσιογράφος Μπόικα Ατανάσοβα για το πολύνεκρο συμβάν.

Όπως ανέφερε, μάρτυρες αποκάλυψαν ότι το λεωφορείο είχε πραγματοποιήσει στάση σε βενζινάδικο μερικά λεπτά πριν την τραγωδία και αφορά στην έκρηξη τόνισε πως μένει να φανεί αν έγινε μέσα ή έξω από το λεωφορείο.

Για το αν θα μπορούσαν να είχαν σωθεί περισσότερα άτομα (μόνο 7 ήταν οι επιζώντες), η δημοσιογράφος επισήμανε ότι ίσως σκοτώθηκε πρώτος ο οδηγός και δεν μπορούσε να ανοίξει τις πόρτες για να βγει έξω ο κόσμος, με αποτέλεσμα οι επιβάτες να εγκλωβιστούν.

Η αστυνομία βρίσκεται στο τόπο του δυστυχήματος, ωστόσο για την ώρα δεν υπάρχει κάτι επίσημο, μετέδωσε η δημοσιογράφος.

Τέλος, τραγικές είναι οι αποκαλύψεις σχετικά με τα θύματα, με την αναγνώριση μέσω DNA να έχει ήδη αρχίσει: «Έχουν αναγνωριστεί δυο 4χρονες, μια 11μελης οικογένεια από τα Σκόπια, μια δασκάλα και η κόρη της», ανέφερε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό