16.3 C
Athens
Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου, 2024

Πιερό: «Δουλεύουμε και παίζουμε ως ομάδα»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Φραντζί Πιερό σκόραρε για την ΑΕΚ στο χθεσινό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και πήρε το βραβείο του MVP της αναμέτρησης.

Μπορεί η ΑΕΚ να μην μπόρεσε να κερδίσει τον ΠΑΟΚ στην «OPAP Arena» για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Superleague, όμως ο Φραντζί Πιερό έκανε την δουλειά για την οποία επιλέχθηκε στο βασικό σχήμα της ομάδας του σημειώνοντας ένα γκολ που μόνο εκείνος θα μπορούσε να βάλει.

Ο επιθετικός από την Αϊτή ήταν εκείνος που πήρε το βραβείο του MVP για την ΑΕΚ στην χθεσινή αναμέτρηση και μιλώντας στο AEK TV με αφορμή την διάκριση αυτή τόνισε πως εκείνος προσπαθεί πάντα να κάνει το καλύτερο για την ομάδα και ότι χάρηκε πολύ που είδε τους οπαδούς της «Ένωσης».

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

«Ήμουν πολύ χαρούμενος που είδα τους οπαδούς μας. Ήταν πραγματικά φανταστικοί απόψε σε όλο το παιχνίδι. Θέλουμε απλά να τους ευχαριστήσουμε. Δεν ήταν εύκολο. Στο πρώτο ημίχρονο πέτυχαν ένα γκολ και μετά έπρεπε να αντιδράσουμε. Είμαι χαρούμενος για τον τρόπο που αντιδράσαμε μετά το γκολ. Κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να κάνουμε την ανατροπή, όμως αμύνθηκαν σωστά και τώρα πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι.

Εγώ προσπαθώ να κάνω το καλύτερο που μπορώ για την ομάδα. Κατάφερα να πετύχω ένα γκολ απόψε, αλλά θα μπορούσε να είναι ο οποιοσδήποτε. Δουλεύουμε ως ομάδα, παίζουμε ως ομάδα… Απόψε θέλαμε λίγο περισσότερη τύχη για να πετύχουμε και δεύτερο γκολ. Είχαμε ευκαιρίες, προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε προοπτικές, όμως δεν ήταν εύκολο, γιατί ήταν τόσο συμπαγείς πίσω. Τώρα πρέπει να δούμε πώς θα βελτιωθούμε για το επόμενο παιχνίδι».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό