21.7 C
Athens
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Πιερία: Νεκρός ανασύρθηκε 54χρονος λουόμενος από την παραλία του Πλαταμώνα

Ειδήσεις Ελλάδα

Ένας 54χρονος λουόμενος ανασύρθηκε νεκρός το απόγευμα του Σαββάτου (6/7) από την παραλία του Πλαταμώνα στην Πιερία .

Σύμφωνα με το Λιμενικό , στον 54χρονο αρχικά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Λιτόχωρου της Πιερίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Δ’ Λιμενικό Τμήμα Πλαταμώνα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης, που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης.

Επίσης, τις βραδινές ώρες του Σαββάτου ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή των Ωρεών ότι μια 73χρονη ημεδαπή ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της, από τη θαλάσσια περιοχή Ν. Πύργου Εύβοιας.

Η 73χρονη μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Ιστιαίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής. Προανάκριση διενεργείται από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Ωρεών του Λιμεναρχείου Αιδηψού.

Νεκρός 78χρονος στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής

Τις πρωινές ώρες του Σαββάτου ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή των Νέων Μουδανιών ότι ένας 78χρονος ημεδαπός ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, από την παραλία Παλιουρίου του Δήμου Κασσάνδρας.

Ο 78χρονος, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Κασσανδρείας της Χαλκιδικής, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ στη συνέχεια η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από το Β’ Λιμενικό Τμήμα Νέων Μουδανιών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό