25 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

«Πιέζει τον Παναθηναϊκό ο Ιωαννίδης, επιμένει οικονομικά το “τριφύλλι”»

Ειδήσεις Ελλάδα

Τα πορτογαλικά ΜΜΕ επιμένουν πως ο Φώτης Ιωαννίδης θέλει να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό για χάρη της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, με αποτέλεσμα να πιέζει την «πράσινη» ΠΑΕ να μην είναι τόσο… απαιτητική. Ωστόσο, τα ρεπορτάζ της χώρας αναφέρουν πως το «τριφύλλι» δεν ρίχνει τα οικονομικά του στάνταρ.

Πριν μερικές μέρες, η εφημερίδα «Record» έκανε λόγο για το ενδιαφέρουν της Σπόρτινγκ σχετικά με τον Έλληνα, το οποίο είχε «παγώσει» για λίγο καιρό. Μάλιστα, αποκάλυψε πως άνθρωπος της ομάδας σκοπεύει να ταξιδέψει στην Αθήνα για να έρθει σε επαφή με τον 24χρονο. Το πρωί του Σαββάτου (13/06), το πορτογαλικό Μέσο ανέφερε πως η ομάδα από την Λισαβόνα στοχεύει στην ενεργοποίηση της αρχικής συμφωνίας με τον επιθετικό.

🚨 Sporting CP recupera o princípio de acordo que já havia alcançado com Fotis Ioannidis, segundo o jornal ‘Record’. pic.twitter.com/Hn5Z8E4SGV

— Diário de Transferências (@DTransferencias) July 13, 2024

Ιστοσελίδα από την χώρα των Ιβήρων μπαίνει και εκείνη στο παιχνίδι. Συγκεκριμένα, η «cmjornal.pt» γράφει και εκείνη για την πίεση που ασκεί ο Ιωαννίδης στην τωρινή ομάδα του, με στόχο να στόχο να γίνει κάτοικος Λισαβόνας. Σύμφωνα με αυτό το δημοσίευμα, ο Έλληνας φοβάται πως όσο ο Παναθηναϊκός κρατά τις απαιτήσεις του ψηλά, θα στερηθεί της ευκαιρίας να συμμετάσχει σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα ποδοσφαίρου στην Ευρώπη και με ένα αρκετά καλό συμβόλαιο. Το site γνωστοποιεί πως η Σπόρτινγκ είναι διατεθημένη να προσφέρει 18+2 εκατομμύρια ευρώ στους «πράσινους» και όχι κάτι περισσότερο.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό