24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Πιάστηκαν αγεωγράφητοι οι Αμερικανοί – Το απίθανο λάθος που έκαναν με τη σημαία του Λεσόρ [vids]

Ειδήσεις Ελλάδα

Το κορυφαίο αθλητικό γεγονός του πλανήτη που έλαβε χώρα στο Παρίσι, βρήκε την Εθνική Γαλλίας του Ματίας Λεσόρ στο δεύτερο πιο υψηλό σκαλί του βάθρου όσον αφορά το τουρνουά μπάσκετ.

Οι «τρικολόρ» πάλεψαν αλλά εν τέλει υπέκυψαν στην ανωτερότητα των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής με 98-87 στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων και έτσι αρκέστηκαν στο αργυρό μετάλλιο το οποίο κατακτούν για δεύτερη συνεχόμενη φορά μετά το Τόκιο το 2021. Ωστόσο, αυτό δεν παύει να είναι ένα σπουδαίο επίτευγμα για το σύνολο του Βενσάν Κολέ μπροστά στον κόσμο τους.

Ένα επίτευγμα το οποίο πανηγύρισε με την ψυχή του και ο Ματίας Λεσόρ, με τον σέντερ του Παναθηναϊκού AKTOR να ανεβαίνει στο βάθρο με μια ιδιαίτερη σημαία και συγκεκριμένα αυτή της Μαρτινίκας η οποία αποτελεί την πρώτη του πατρίδα.

Παρ’ όλα αυτά, ο ίδιος έγινε viral για λάθος λόγο από του τηλεοπτικό δίκτυο που κάλυπτε τον τελικό στις ΗΠΑ, αφού οι εκφωνητές έκαναν λόγο για σημαία της Παλαιστίνης, με τις ομοιότητες των δύο σημαιών να είναι εμφανείς, όχι όμως ικανές να μπερδέψουν τόσο… εύκολα τον κόσμο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό