16.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Πηνελόπη και Δρόσω κάνουν άνω-κάτω την οικογένεια του Ακύλα

Ειδήσεις Ελλάδα

Τα νέα πρόσωπα που μπαίνουν στη σειρά του Ant1

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την έναρξη του τρίτου κύκλου της σειρά του Ant1 «Άγριες Μέλισσες», ο οποίος αναμένεται να είναι καθηλωτικός.

Ένα πρόσωπο το οποίο ήδη έχει κάνει την εμφάνισή του, αλλά για… λίγο, είναι ο Ακύλας Μεγαρίτης τον οποίο θα υποδυθεί ο Αιμιλιος Χειλάκης. Ο Ακύλας Μεγαρίτης είναι εργολάβος, με ισχυρές σχέσεις με την Χούντα και ιδρυτής της παρακρατικής οργάνωσης των Αβάντων. Εστέτ, καλλιεργημένος, γλυκομίλητος, ένας διπρόσωπος χαρακτήρας, αδίστακτος και εξουσιομανής. Λατρεύει το χρήμα και απολαμβάνει τη θέση και τη δύναμη που του προσφέρει το νέο καθεστώς.

Μαθαίνοντας για τον θάνατο του αδελφού του στο τέλος του Β’ κύκλου της σειράς έδωσε υπόσχεση στη μνήμη του να μην μείνει κανένας ατιμώρητος για τον θάνατό του. Ο Ακύλας αποφυλακίζεται και είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα, για να τιμωρηθούν όσοι ευθύνονται για τον θάνατο του Αχιλλέα, αλλά και να πάρει την κοινωνική θέση που του αξίζει. Οι εξαιρετικές σχέσεις του με το νέο καθεστώς θα τον καταστήσουν ισχυρό παίχτη και θα τον βοηθήσουν να βάλει μπρος τα σχέδιά του.

Όσο όμως ο Ακύλας δυσκολεύει τη ζωή των κατοίκων του Διαφανίου, δυο γυναίκες του χωριού θα δυσκολέψουν τη δική του ζωή και της οικογένειας του. Ποιες είναι αυτές; Η Πηνελόπη και η Δρόσω.

Στον τρίτο κύκλο της σειράς, εκτός από τον Αιμίλιο Χειλάκη θα ενταχθούν και η Μαρία Καλλιμάνη, ο Δημήτρης Τσίκλης και η Στέλλα Ψαρουδάκη και θα ενσαρκώσουν την Αιμιλία Λειβαδά, τον Λευτέρη Μεγαρίτη και την Κορίνα Μεγαρίτη, αντίστοιχα.

Αιμιλία Λειβαδά (Μαρία Καλλιμάνη): Αδερφή της Ζωής Μεγαρίτη. Διορίζεται με τη βοήθεια του καθεστώτος, ως νέα δασκάλα, στη θέση του Λάμπρου. Σκληρή, άκαμπτη, συντηρητική και πουριτανή ως το κόκαλο, κάνει δύσκολη τη ζωή της αδερφής της, αλλά και του χωριού με τη στάση της. Θαυμάζει και υπερασπίζεται τον Ακύλα, θεωρώντας τον πρότυπο ηθικής.

Λευτέρης Μεγαρίτης (Δημήτρης Τσίκλης): Έχει σπουδάσει πολιτικές επιστήμες και έχει συγκρουσιακή σχέση με τον πατέρα του, Ακύλα Μεγαρίτη. Μετά τη μετακόμισή τους στο Διαφάνι, ο πατέρας του φροντίζει να τον τοποθετήσει στο γραφείο του Νομάρχη στη Λάρισα. Εκεί αρχίζει να ασχολείται με τα πολιτιστικά, με το «άρτος και θεάματα», προσπαθώντας να σταθεί στο ύψος των προσδοκιών του πατέρα του. Η γνωριμία του με τη Δρόσω θα είναι καταλυτική για τη μετέπειτα πορεία του.

Κορίνα Μεγαρίτη (Στέλλα Ψαρουδάκη): Λατρεύει τον πατέρα της, Ακύλα, και είναι έτοιμη να ακολουθήσει τις εντολές του και τα όνειρά του για το μέλλον της. Είναι πολύ ερωτευμένη με τον Μελέτη και θαυμάζει την απλότητα, αλλά και την ευθύτητά του. Είναι έτοιμη να τον αρραβωνιαστεί. Η μετακόμισή της στο Διαφάνι τη γεμίζει όνειρα για την κοινή ζωή τους. Σύντομα, όμως, θα βρεθεί αντιμέτωπη με το παρελθόν του. Η επιστροφή της Πηνελόπης μπορεί να φέρει στην επιφάνεια το ένοχο μυστικό τους.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό