31.8 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

«Πηγαίνετε στο γραφείο του να δείτε…»

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Ρεάλ Μαδρίτης επιβεβαίωσε για πολλοστή φορά γιατί θεωρείται η «βασίλισσα» ολόκληρης της ποδοσφαιρικής Ευρώπης με την νέα κορυφή που κατέκτησε το βράδυ του Σαββάτου (01/06).

Οι Μαδριλένοι λύγισαν την αξιόμαχη Ντόρτμουντ στον τελικό του UEFA Champions League και κατέκτησαν το βαρύτιμο τρόπαιο για 15η φορά στην πλούσια ιστορία τους, με τον Κάρλο Αντσελότι να πανηγυρίζει την κατάκτηση αυτού για πέμπτη φορά στην προπονητική του καριέρα.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο βρέθηκε στο «Γουέμπλεϊ» ως τηλεσχολιαστής παρακολουθώντας δια ζώσης μια ακόμα επιτυχία των «Μερένχες» στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, ενώ δεν παρέβλεψε να πλέξει το εγκώμιο του Ιταλού τεχνικού.

Μιλώντας στο «TNT Sports», ο «Special One» μίλησε με τα καλύτερα λόγια τόσο για τον Κάρλο Αντσελότι όσο και για την Ρεάλ Μαδρίτης, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων την νοοτροπία του συλλόγου και τη νοοτροπία νικητή που φέρει.

«Δεν είναι προπονητής στα social media, είναι σωστός προπονητής. Πηγαίνετε στο γραφείο του και δείτε πόσα μετάλλια έχει. Αυτή είναι η Ρεάλ, είναι ταπεινοί. Μερικές φορές μπορεί να είναι δύσκολο για τους μεγάλους συλλόγους να έχουν αυτή την ταπεινοφροσύνη.

Όταν έπαιξαν εναντίον της Μάντσεστερ Σίτι, για να τους κερδίσουν έπρεπε να αλλάξουν τη φιλοσοφία. Ρωτήστε τους οπαδούς της Ρεάλ αν ήθελαν να αλλάξουν τη φιλοσοφία τους. Δεν πουλάνε φιλοσοφία, βάζουν Κύπελλα στο γραφείο».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό