35 C
Athens
Πέμπτη, 20 Ιουνίου, 2024

«Πηγαίνεις σε μία γωνία και δεν μαθαίνει για σένα τίποτα άνθρωπος» – «Αυτό που λες είναι πολύ άδικο»

Ειδήσεις Ελλάδα

«Σε παρακαλώ πολύ! Στη δική μου εκπομπή όχι ψέματα!»

Μία στιχομυθία σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους είχαν ο Γιώργος Λιάγκας και η  Άρια Καλύβα στο «Πρωινό» της Παρασκευής (31/5), όταν ήρθαν σε έντονη αντιπαράθεση στον αέρα του ΑΝΤ1.

Αφορμή στάθηκε η υπόθεση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και το πρώτο μάθημα που δίνει σήμερα στις Πανελλήνιες εξετάσεις μέσα από τις φυλακές, με τους δύο συνεργάτες να διαφωνούν σχετικά με το εάν και κατά πόσο έχει ένας καταδικασμένος δολοφόνος ένα τέτοιο δικαίωμα.

«Για μένα είναι προκλητικό – και το λέω για πρώτη φορά – που ο κύριος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δίνει εξετάσεις. Δεν απαγορεύεται, του δίνει το δικαίωμα το κράτος και καλά κάνει και το εκμεταλλεύεται. Θεωρώ ότι σε αυτές τις περιπτώσεις, όταν θέλεις να ζητήσεις συγνώμη από την κοινωνία, λουφάζεις. Δεν βγαίνεις μπροστά», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

«Είναι προκλητικό όταν έχεις αφαιρέσει με τέτοιον τρόπο τη ζωή της γυναίκας σου, να ονειρεύεσαι να γίνεις κοινωνιολόγος, ψυχολόγος ή οτιδήποτε άλλο. Ηθικά για μένα είναι προκλητικό. Κανονικά σε αυτές τις περιπτώσεις πηγαίνεις σε μία γωνία και δεν μαθαίνει για σένα τίποτα άνθρωπος στην Ελλάδα. Έτσι είναι η μεταμέλεια», συμπλήρωσε ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1.

«Πρέπει να έχει ηθική ένας άνθρωπος για να το σκεφτεί αυτό που πολύ σωστά λες. Ο συγκεκριμένος δεν την έχει», συμφώνησε η Φωτεινή Πετρογιάννη, με την Άρια Καλύβα να εκφράζει ανοιχτά την αντίθεσή της.

«Αυτό που λες είναι πολύ άδικο. Με την ίδια λογική όλοι όσοι έχουν διαπράξει τέτοια ειδεχθή εγκλήματα δεν πρέπει να κάνουν τίποτα στη ζωή τους, να δέσουν μια πέτρα στον λαιμό τους και να αυτοκτονήσουν», σημείωσε η δημοσιογράφος.

«Υπάρχει και η έννοια του σωφρονισμού, όλοι έχουν δικαίωμα. Κτήνος ο Αναγνωστόπουλος ναι αλλά όλοι έχουν δικαίωμα στη ζωή», τόνισε η Άρια Καλύβα.

«Δεν υπάρχει σωφρονισμός στις φυλακές, είναι ντροπή να το λέμε αυτό. Οι μεγαλύτερες συμμορίες ελέγχονται και κατευθύνονται από ανθρώπους που είναι μέσα στις φυλακές! Σε παρακαλώ πολύ! Στη δική μου εκπομπή όχι ψέματα!», ξέσπασε στη συνέχεια ο Γιώργος Λιάγκας, ανεβάζοντας στα ύψη τους τόνους της κουβέντας.

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό