20.9 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Πες αντίο στα blue jeans σου – Το 2022 τα χρωματιστά jeans θα είναι πολύ trendy

Ειδήσεις Ελλάδα

Αν δεν έχεις ακόμα δοκιμάσει τη μεγαλύτερη τάση στο denim, ήρθε η στιγμή!

Όσον αφορά τα jeans, η βιομηχανία της μόδας άρχισε να σκέφτεται «έξω από το κουτί» τον φθινόπωρο του 2020. Τα brands, εκτός από τα παραδοσιακά μπλε στυλ, άρχισαν να ενσωματώνουν στις συλλογές τους χρωματιστά jeans. Στην Spring/Summer 2021 συλλογή του οίκου Chanel για παράδειγμα, είδαμε ένα μοντέλο να περπατάει την πασαρέλα φορώντας ένα ζευγάρι ροζ mom jeans (ένας συνδυασμός του ψηλόμεσου skinny jean και του boyfriend jean).

Μετά την επιτυχία αυτού του στυλ, ο οίκος κυκλοφόρησε denim με καλοκαιρινά fruity prints (με λαχταριστά φρούτα δηλαδή) και ψυχεδελικά prints. Και καθώς ο μαξιμαλισμός συνεχίζει να επικρατεί η τάση των χρωματιστών jeans θα είναι αναμφισβήτητα πανταχού παρούσα και το 2022.

How To: 10 κομψοί τρόποι για να φορέσεις τα jeans σου στο γραφείο
Ένας καλός τρόπος για να φρεσκάρεις την αγάπη σου για το denim

Αυτήν την χρονιά, θέλουμε να κάνουμε statement με τις εμφανίσεις μας, μετά από την καταπίεση που αισθανθήκαμε (και συνεχίζουμε να αισθανόμαστε) τα τελευταία 2 χρόνια. Οι άνθρωποι ψάχνουν για πιο προσιτούς, διασκεδαστικούς και άνετους τρόπους για να ενσωματώσουν χρώμα στις γκαρνταρόμπες τους — και τα jeans είναι ο τέλειος τρόπος για να το καταφέρουν αυτό. Θέλουμε φέτος να εκφράσουμε την μοναδικότητά και την τολμηρή προσωπικότητά μας μέσα από ιδιαίτερα χρώματα και prints. Και τα χρωματιστά jeans μας βοηθούν να είμαστε χαρούμενοι και να έχουμε ενέργεια.

Αξίζει να σημειωθεί πως για να υιοθετήσεις αυτή την τάση δεν χρειάζεται απαραίτητα να επενδύσεις σε κομμάτια με πολύ έντονα χρώματα. Αν δεν νιώθεις τόσο τολμηρή στυλιστικά μπορείς να δοκιμάσεις jeans σε σοκολατί ή μπεζ απόχρωση. Μπορείς επίσης να αντλήσεις έμπνευση από την φύση.

Συνέχισε στην gallery παρακάτω για να δεις πως οι top influencers του Instagram συνδύασαν τα χρωματιστά jeans, ώστε να πάρεις ιδέες και για τις δικές σου εμφανίσεις.

κεντρικής φωτογραφίας: @emilysindlev

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Jeans, πουλόβερ και sneakers! H Ζέτα Μακρυπούλια σου δείχνει πως να είσαι άνετη και κομψή το ΣΚ
Weekend mode: 10 τζιν παντελόνια για όλη την ημέρα

 

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό