25.3 C
Athens
Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024

Περιστέρι για τα Playoffs της Basket League, πού θα δείτε τον αγώνα

Ειδήσεις Ελλάδα

Η τελική ευθεία του ελληνικού πρωταθλήματος μπάσκετ βρίσκεται προ πυλών και οι τέσσερις ομάδες που έμειναν ζωντανές θα παλέψουν για τους τελικούς τους στόχους.

Ολυμπιακός και Περιστέρι διασταυρώνουν τα ξίφη τους το απόγευμα της Πέμπτης (30/05, 20:15, ΕΡΤ3) στο πλαίσιο του πρώτου αγώνα για την μεταξύ τους σειρά την ημιτελικών των Playoffs της Basket League.

Οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να αφήσουν πίσω τους το Euroleague Final Four του Βερολίνου και να επικεντρωθούν στον τελευταίο μεγάλο στόχο της σεζόν ο οποίος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και κατ’ επέκταση η επισφράγιση του νταμπλ αφού είχε προηγηθεί το Κύπελλο Ελλάδος τον περασμένο Φεβρουάριο.

Τα προβλήματα για τον Γιώργο Μπαρτζώκα δεν λείπουν ούτε σε αυτό το σημείο της σεζόν, αφού ο Έλληνας τεχνικός είδε τον Μουσταφά Φαλ να λαβώνεται μετά τον τελικό ραντεβού της Γερμανίας για την EuroLeague και να τίθεται νοκ-άουτ λόγω τραυματισμού για το υπόλοιπο της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Οι αλλαγές ξένων δεν επιτρέπονται πλέον αφού έχει επέλθει η προθεσμία και έτσι δεν μπορεί να ενταχθεί στο εγχώριο ρόστερ κάποιος εκ των Ίγκνας Μπραζντέικις, Λουκ Σίκμα και Μόουζες Ράιτ. Έτσι, οι εξάδα ξένων με την οποία θα παρατάσσεται ο Ολυμπιακός θα απαρτίζεται από τους Γουίλιαμς-Γκος, Κάνααν, ΜακΚίσικ, Πίτερς, Πετρούσεβ και Μιλουτίνοβ, ενώ η εξάδα Ελλήνων που θα συμπληρώνει την δωδεκάδα θα αποτελείται από τους Γουόκαπ, Μήτρου-Λονγκ, Λούντζη, Λαρεντζάκη, Παπανικολάου και Τανούλη.

Από την άλλη, το Περιστέρι του Βασίλη Σπανούλη δεν έχει να υπολογίζει σε απουσίες και θα θελήσει να παρουσιάσει όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστική εικόνα στα τουλάχιστον δύο παιχνίδια που θα δώσουν οι ομάδες, αφού ο νικητής και κατ’ επέκταση αυτός που προκρίνεται στους τελικούς, κρίνεται στις δύο επικρατήσεις, με τους Πειραιώτες να έχουν το πλεονέκτημα έδρας.

Το τζάμπολ της αναμέτρησης είναι προγραμματισμένο για τις 20:15, απευθείας μετάδοση από την ΕΡΤ3.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό