20.8 C
Athens
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024

Περισσότερα από 400 νέα προϊόντα και τεχνολογίες θα παρουσιαστούν στην Παγκόσμια Έκθεση Ψηφιακού Εμπορίου στην Κίνα

Ειδήσεις Ελλάδα

Εταιρίες με ηγετική θέση στην αγορά από 32 χώρες και περιοχές θα λάβουν μέρος στην έκθεση

Περισσότερα από 400 νέα προϊόντα και τεχνολογίες θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά στην 3η Παγκόσμια Έκθεση Ψηφιακού Εμπορίου (GDTE) η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 25-29 Σεπτεμβρίου στην πρωτεύουσα της κινεζικής επαρχίας Τζετζιάνγκ, Χανγκτσόου, δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εμπορίου Τανγκ Γουενχόνγκ.

Ποσοστό περίπου 25% των νέων προϊόντων και τεχνολογιών προέρχονται από το εξωτερικό. Το ποσοστό αυτό, είναι σημαντικά αυξημένο σε σύγκριση με την προηγούμενη εκθεσιακή διοργάνωση, δήλωσε ο Τανγκ στη διάρκεια μιας συνέντευξης Τύπου. Εταιρίες με ηγετική θέση στην αγορά από 32 χώρες και περιοχές θα λάβουν μέρος στην έκθεση, με τις ξένες εταιρίες ν΄ αντιστοιχούν σε ποσοστό μεγαλύτερο από το 20% επί του συνολικού αριθμού των εκθετών.

Παράλληλα, θα οργανωθεί μία ειδική ζώνη μελλοντικών βιομηχανιών για πρώτη φορά στη φετινή εκθεσιακή διοργάνωση, παρουσιάζοντας τεχνολογίες αιχμής σε τομείς, όπως, τα έξυπνα ρομπότ, αλλά και η οικονομία χαμηλού ύψους, με κύριο χαρακτηριστικό την εμπορική εκμετάλλευση των drones, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Τανγκ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό