27.3 C
Athens
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

Περιοχές διέλευσης του Δία (21 Απριλίου 2023 – 1 Μαΐου 2024)

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Δίας, ο εξ ορισμού ευεργετικός πλανήτης, καθώς διέρχεται από τον Κριό, θα φέρει θετικές αλλαγές στη συμπεριφορά ας. Κατά τη διάρκεια της διέλευσης του Δία, πρέπει να παραμείνετε δραστήριοι και ενεργητικοί για να αποκομίσετε τα οφέλη αυτής της ευοίωνης διασταύρωσης.

Ο Δίας, ο πλανήτης της ευημερίας και της αφθονίας, εισέρχεται στο ζώδιο του φίλου του, του Κριού. Ο Άρης κυβερνά τον Κριό και τόσο ο Άρης όσο και ο Δίας είναι φιλικοί πλανήτες. Ο Δίας, όντας εκ φύσως ευεργετικός, χαρίζει καλά αποτελέσματα καθώς εισέρχεται στο φιλικό ζώδιο.

Ο Δίας είναι ο σηματοδότης των σπουδών, της σοφίας, του γάμου, των παιδιών, της αύξησης βάρους, της επιρροής, της αισιοδοξίας, της ανάπτυξης, της γενναιοδωρίας και του πλούτου.

Ο Δίας θα βρίσκεται σε κατάσταση καύσης μέχρι τις 26 Απριλίου 2023, μετά θα βρίσκεται σε ανάδρομη κίνηση από τις 4 Σεπτεμβρίου έως τις 31 Δεκεμβρίου 2023. Ο Δίας θα εισέλθει στον Κριό στην κατάσταση καύσης του και θα είναι σε σύνοδο με τον Ραχού από τις 22 Απριλίου έως τις 30 Οκτωβρίου 2023. Ο Δίας, ο καλοπροαίρετος πλανήτης, όταν βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ραχού, αποδίδει τη σημασία του μαζί με τη διαφορετική κατάσταση του Δία και διανοίγονται νέες διαφορετικές ευκαιρίες για την ανάπτυξή σας. Από τις 4 Σεπτεμβρίου 2023 έως τις 31 Δεκεμβρίου 2023, ο Δίας βρίσκεται σε ανάδρομη κίνηση. Μέχρι την τελευταία μέρα του έτους, ο Δίας θα έχει επιστρέψει στην αρχική του κατάσταση.

Πώς θα σας επηρεάσει η διέλευση του Δία;

Κριός

Άλμα στην τύχη, ένας νέος κύκλος ανάπτυξης και απογοήτευση. Ο Δίας στον Κριό καθορίζει την ευημερία, την υγεία, το όνομα και τη φήμη σας. Ο Δίας ως δάσκαλος και πηγή επέκτασης θα πυροδοτήσει έναν νέο κύκλο ανάπτυξης στη ζωή σας που θα έχει πολύ σημαντικό αντίκτυπο πάνω σας για τα επόμενα 4 χρόνια και τα γεγονότα αυτού του έτους θα σας επηρεάσουν τα επόμενα 12 χρόνια.

Θα υπάρξουν σημαντικές επιπτώσεις στην τύχη, την ιδιοσυγκρασία και τις δαπάνες σας. Όλα αυτά τα φαινόμενα θα συγκεντρωθούν και θα εκδηλωθούν πιο έντονα μεταξύ 4ης Σεπτεμβρίου και 31ης Δεκεμβρίου 2023, όταν ο Δίας θα είναι ανάδρομος.

Οι βιαστικές σας αποφάσεις μπορεί να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε νέες ευκαιρίες για τον εαυτό σας. Είστε θαρραλέοι στο να αντιμετωπίζετε τις προκλήσεις και να τις μετατρέπετε σε νέες δυνατότητες. Η ανάπτυξη και η αυτοπεποίθησή σας θα εμπνεύσουν τους άλλους. Θα εφαρμόσετε τις δημιουργικές σας ιδέες με θετικό τρόπο, ευνοϊκό για την επαγγελματική σας εξέλιξη.

Προτιμάτε να κάνετε κάτι με τον δικό σας τρόπο στο χώρο εργασίας. Αλλά η επίμονη και άκαμπτη προσέγγισή σας πρέπει να είναι ισορροπημένη για να διατηρήσετε την αρμονία στην προσωπική σας σχέση.

Οι συμβουλές του συντρόφου σας θα σας βοηθήσουν στις σημαντικές σας αποφάσεις. Μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις και συγκρούσεις στη συζυγική σας ζωή. Τα δερματικά εξανθήματα και ο πονοκέφαλος μπορεί να σας ενοχλήσουν, γι’ αυτό αποφύγετε τα λιπαρά τρόφιμα και επικεντρωθείτε  στην υγιεινή διατροφή.

Ταύρος

Αύξηση των εξόδων, αγορά ακινήτων και ταξίδια. Ο Δίας στον Κριό θα διέλθει από τον δωδέκατο οίκο σας, που διέπει τις απώλειες και τα έξοδα, τις σεξουαλικές απολαύσεις και τον ύπνο. Ο Δίας, έχοντας την ικανότητα να επεκτείνεται, θα αυξήσει τα έξοδά σας, αλλά λόγω της καλοσύνης του, θα διοχετεύσει τα χρήματά σας σε καλά έξοδα και επενδύσεις, όπως ακίνητα κ.λπ.

Αυτή η διέλευση θα επηρεάσει το εισόδημά σας, την κληρονομιά και τις σχέσεις με τους φίλους σας. Πρέπει να προσέχετε τους μυστικούς αντιπάλους και τον ανταγωνισμό, με τον οποίο θα μπορούσαν να σας υπονομεύσουν.

Αυτή η διέλευση θα σας κάνει να είστε συμπονετικοί και ευαίσθητοι. Μπορεί να ενδιαφερθείτε για την πνευματικότητα και τη θρησκεία. Θα επεκτείνετε την επιχείρησή σας εφαρμόζοντας νέες καινοτόμες ιδέες. Μπορεί να θέλετε να περάσετε λίγο χρόνο με τον εαυτό σας, κάτι που μπορεί να διαταράξει τη σχέση σας με τους άλλους.

Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να βελτιώσετε τον εαυτό σας κάνοντας θετικές αλλαγές στη συμπεριφορά σας. Οποιαδήποτε ξένη συνεργασία θα βοηθήσει στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας. Πρέπει να δουλέψετε σκληρά και να καταβάλετε περισσότερες προσπάθειες για να εκπληρώσετε τις υποχρεώσεις σας και να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις που θα συναντήσετε στο δρόμο σας.

Η επιρροή του Δία θα είναι θετική. Μπορεί να υποφέρετε από προβλήματα ψυχικής και σωματικής υγείας λόγω δυσφορίας στον ύπνο και υπερβολικής σκέψης.

Δίδυμοι

Μεγάλη αύξηση του εισοδήματος, νέοι φίλοι και οικογενειακές χαρές. Ο Δίας στον Κριό θα διέλθει από τον ενδέκατο οίκο σας, που διέπει το εισόδημά σας, τα κέρδη, τις γιορτές και τα μεγαλύτερα αδέρφια σας. Ο Δίας θα επεκτείνει όλους αυτούς τους τομείς και θα φέρει μια νέα πηγή εισοδήματος, υψηλότερα κέρδη, χρόνο με τα αδέρφια σας και μια γιορτή ή γάμο στην οικογένεια.

Αυτή η διέλευση θα επηρεάσει την καριέρα σας, τον γάμο σας, τις συνεργασίες και τις μακροχρόνιες σχέσεις σας. Θα υπάρξει θετικός αντίκτυπος σε όλες αυτές τις περιοχές λόγω της θετικής θέσης του Δία.

Θα γεμίσετε με νέες ιδέες, όνειρα και ελπίδες. Θα προσπαθήσετε να επανασυνδεθείτε με τους παλιούς σας φίλους και να κάνετε μερικούς νέους για να επεκτείνετε το κοινωνικό σας δίκτυο. Η σπουδαία επικοινωνιακή σας ικανότητα θα επηρεάσει πολλούς ανθρώπους και είστε το επίκεντρο των πάρτι. Θα απολαύσετε τη σχέση σας με νέους τρόπους ρομαντισμού και αγάπης.

Οι επαγγελματικές σας συναντήσεις και η κοινωνική δικτύωση θα βοηθήσουν στην οικονομική σας ανάπτυξη κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης. Μην εμπλακείτε σε αγορές μετοχών και κερδοσκοπικές επιχειρήσεις, καθώς αυτό μπορεί να μην είναι κερδοφόρο για εσάς. Τα επαγγελματικά ταξίδια μεγάλων αποστάσεων θα ανοίξουν πολλές ευκαιρίες για επιχειρηματική εξέλιξη.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, το θάρρος και η αποφασιστικότητά σας θα είναι ψηλά, κάτι που θα σας βοηθήσει να εκπληρώσετε έγκαιρα τους στόχους σας.

Καρκίνος

Γρήγορη επέκταση της καριέρας, καλύτερα οικονομικά αλλά και μεγαλύτερος ανταγωνισμός. Ο Δίας στον Κριό θα διέλθει από τον δέκατο οίκο σας που διέπει την καριέρα και τις πράξεις σας. Ο Δίας θα αυξήσει σημαντικά την εργασιακή δραστηριότητά σας, θα σας κάνει να εργαστείτε πολύ σκληρά και να κάνετε υπερωρίες για να πετύχετε τους στόχους σας.

Αυτή η διέλευση θα ωθήσει τη θέση σας, θα δώσει νόημα στους τομείς εργασίας σας και θα διανοίξει πολλούς νέους επαγγελματικούς δρόμους. Αυτή η διέλευση θα φέρει υψηλότερο επίπεδο τύχης και θα αυξήσει τον ανταγωνισμό επαγγελματικά.

Μπορεί να αντιμετωπίσετε πολλαπλές αλλαγές σε επαγγελματικό επίπεδο. Θα λάβετε αναγνώριση στο χώρο εργασίας. Εάν είστε ανεξάρτητος επιχειρηματίας, τότε θα επεκτείνετε την επιχείρησή σας. Αυτή η διέλευση θα σας απασχολήσει με νέους τρόπους ως προς το να κερδίζετε χρήματα.

Με το θάρρος σας, θα ξεπεράσετε τις προκλήσεις στο δρόμο σας και θα επιτύχετε. Θα επιλέξετε ένα δύσκολο έργο για να δουλέψετε, αλλά με τις δεξιότητές σας, θα έχετε επιτυχία, που θα λειτουργήσει ως ώθηση στην εξέλιξη της σταδιοδρομίας σας. Μπορεί να αποκτήσετε μια θέση ευθύνης στο χώρο εργασίας σας.

Μπορείτε να συμμετάσχετε στο πρόγραμμα ευεξίας για να απογοητεύσετε τον εαυτό σας από την καθημερινή ρουτίνα. Η αγάπη σας προς τα μέλη της οικογένειας και τον σύντροφό σας θα σας δώσει σεβασμό, φροντίδα και γάπη από αυτούς. Θα λάβετε την υποστήριξη της οικογένειάς σας σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

Λέων

Τόνωση της τύχης, ταξίδια αναψυχής και θρησκευτική νοοτροπία. Ο Δίας στον Κριό θα διέλθει από τον ένατο οίκο σας, που διέπει την τύχη, τη συνολική συμπεριφορά, τα ταξίδια αναψυχής και τη θρήσκευμά σας. Ο Δίας θα επεκτείνει όλες αυτές τις περιοχές και θα δώσει στην τύχη σας μια ισχυρή ώθηση. Θα υπάρξουν μεγάλα ταξίδια αναψυχής και μια αξιοσημείωτη βελτίωση στη φήμη σας. Θα αυξηθεί το ενδιαφέρον σας για θρησκευτικά θέματα. Αυτή η διέλευση θα επηρεάσει θέματα που σχετίζονται με τα παιδιά, τις  δημιουργικές σας ικανότητες και θέματα κληρονομιάς και θα φέρει τύχη σεόλους αυτούς τους τομείς.

Θα λάβετε την υποστήριξη της τύχης σας και θα αναζητήσετε νέες γνώσεις. Θα γίνετε μέρος ενός νέου έργου μέσω του οποίου θα λάβετε εκτίμηση και πιθανότητες να κερδίσετε ανταμοιβές, ευόδωση στη σκληρή δουλειά και την αποφασιστικότητά σας.

Με την αυτοπεποίθησή σας, θα πάρετε θετικές αποφάσεις που θα ανθίσουν την επιχείρησή σας. Να είστε έτοιμοι να υποδεχτείτε ένα νέο μέλος στην οικογένειά σας, μέσω γάμου ή γέννας.

Η υπερβολική σκέψη και οι ανεκπλήρωτες επιθυμίες σας μπορεί να αυξήσουν το άγχος σας. Αυτή είναι μια εξαιρετική περίοδος για να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα για την προγονική ιδιοκτησία. Θα ακολουθήσετε πιο πιστά τις θρησκευτικές πεποιθήσεις σας. Μπορεί να κάνετε ένα μεγάλο ταξίδι με τα μέλη της οικογένειάς σας.

Παρθένος

Πιθανή κληρονομιά, αύξηση των εμποδίων και κέρδη από τη σύζυγο. Ο Δίας στον Κριό θα περάσει από τον όγδοο οίκο σας, που σημαίνει απροσδόκητα γεγονότα, κληρονομικά θέματα, υγεία και κέρδη από τους συντρόφους. Ο Δίας θα αυξήσει τα εμπόδια στη ζωή και θα μπορούσε να βλάψει σε κάποιο βαθμό την υγεία σας.

Ταυτόχρονα, μπορεί να προκύψουν κέρδη από συνεργάτες, αλλά και από απρόσμενες πηγές, όπως κληρονομιά και λαχεία. Αυτή η διέλευση θα επηρεάσει θέματα που σχετίζονται με ακίνητα, γάμους, επιχειρήσεις κ.λπ. και θα μπορούσε να φέρει προκλήσεις σε αυτούς τους τομείς.

Μπορεί να αρχίσετε να εργάζεστε σκληρά και να αφιερώνετε περισσότερο χρόνο στο χώρο εργασίας σας για να πετύχετε τους στόχους σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, πρέπει να καταβάλετε περισσότερες προσπάθειες και να εργαστείτε με αποφασιστικότητα. Μπορεί να χάσετε μερικούς από τους σημαντικούς επιχειρηματικούς πελάτες σας. Να είστε προσεκτικοί στην οικονομική διαχείριση. Ελέγξτε τον θυμό σας και καταβάλετε περισσότερες προσπάθειες για να διευρύνετε το δίκτυό σας για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

Ο σύντροφός σας μπορεί να σας ζητήσει περισσότερο χρόνο και, λόγω του πολυάσχολου προγράμματός σας, να μη μπορέσετε εκπληρώσετε τις απαιτήσεις του. Αυτό θα προκαλέσει απόσταση με τον σύντροφό σας. Μην αφήνετε την παρόρμηση και τον εγωισμό σας να αυξηθεί καθώς μπορεί να καταστρέψει την αρμονία στην προσωπική και επαγγελματική σας σχέση. Μπορεί να κάνετε μερικά εκπληκτικά ταξίδια με τα μέλη της οικογένειάς σας.

Ζυγός

Γάμος, νέα συνεργασία και επιχειρηματική ανέλιξη. Ο Δίας στον Κριό θα διέλθει από τον έβδομο οίκο σας. που διέπει τον γάμο, τις μακροχρόνιες σχέσεις, τη συνεργασία, τα επαγγελματικά σας, καθώς και τα ταξίδια σας στο εξωτερικό. Ο Δίας θα ενεργήσει πολύ θετικά για εσάς και θα φέρει πιθανότητες γάμου ή ευτυχίας σε γάμο ή μακροχρόνια σχέση.

Θα υπάρξει εργασιακή ανάπτυξη. Η σκληρή δουλειά και η ικανότητα επικοινωνίας σε κοινά έργα θα φέρουν κέρδη, αλλά θα μπορούσε επίσης να σημειωθεί αύξηση του ανταγωνισμού.

Μπορεί να προσπαθήσετε να εξισορροπήσετε την αρμονία στο χώρο εργασίας σας, αλλά θα αντιμετωπίσετε διαφορές απόψεων από τους συναδέλφους σας. Εάν είστε σε μια συνεργατική εταιρεία, τότε αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνετε επενδύσεις στην αγορά μετοχών.

Οι βραχυπρόθεσμες επενδύσεις θα αποκομίσουν καλά οφέλη κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Ίσως προγραμματίσετε ένα επίσημο ταξίδι για να δημιουργήσετε περισσότερη αρμονία με τους συναδέλφους και τους υφισταμένους σας.

Εφαρμόστε μια ταπεινή και ευγενική προσέγγιση στις προσωπικές σας σχέσεις. Προσπαθήστε να κοινωνικοποιηθείτε περισσότερο και να απολαύσετε τη ζωή σας περνώντας το χρόνο σας με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Η υγεία σας θα είναι σε καλή κατάσταση.

Σκορπιός

Πρόοδος στην εργασία, οικονομική ανάπτυξη και ανησυχίες για την υγεία. Ο Δίας στον Κριό θα περάσει τον έκτο οίκο σας, που διέπει τα χρέη, την υγεία, το εργασιακό περιβάλλον και την επαγγελματική εξέλιξη Ο Δίας θα σας δώσει ανάμεικτα αποτελέσματα, καθώς θα μπορούσαν να εμφανιστούν προβλήματα υγείας, ενώ το χρέος θα αυξηθεί κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Ωστόσο, θα ήταν μια εξαιρετική στιγμή να επεκτείνετε τη σφαίρα της καριέρας σας και να έχετε γρήγορη και μεγάλη εξέλιξη με τη σκληρή δουλειά σας. Τα οικονομικά σας θα παραμείνουν ευάλωτα, ενώ τα παιδιά μπορεί να έχουν προβλήματα υγείας ή άλλα θέματα.

Απροσδόκητα και ξαφνικά έξοδα μπορεί να διαταράξουν τον οικονομικό σας προγραμματισμό, γι’ αυτό προσπαθήστε να αποφύγετε τις υπερβολές και να επικεντρωθείτε στην εξοικονόμηση χρημάτων. Ο αντίπαλος ή οι ανταγωνιστές σας δεν θα είναι σε θέση να αμαυρώσουν την εικόνα σας ή να δημιουργήσουν εμπόδια στο δρόμο σας. Επομένως, είναι καλύτερο να εργαστείτε σύμφωνα με την τρέχουσα τάση για να επικρατήσετε έναντι της στρατηγικής του ανταγωνιστή σας.

Μια οκνηρή προσέγγιση της εργασίας μπορεί να προκαλέσει καθυστέρηση στην έγκαιρη παράδοση του έργου σας. Θα δημιουργήσετε περισσότερους επιχειρηματικούς πελάτες και θα φέρετε περισσότερα εγχειρήματα στο χώρο εργασίας σας.

Να είστε προσεκτικοί όταν ασχολείστε με τα οικονομικά θέματα. Μπορείτε να ζητήσετε βοήθεια από ειδικούς στα οικονομικά για να αποφύγετε οποιαδήποτε χρηματική απώλεια. Η υγεία μπορεί να είναι μια σημαντική πηγή ανησυχίας κατά τη διάρκεια αυτής της φάσης, καθώς το στρες και η έλλειψη πνευματικής διαύγειας θα επιδεινώσουν την υγεία σας.

Τοξότης

Δημιουργική ανάπτυξη, ευτυχία που σχετίζεται με τα παιδιά και άνοδος της κοινωνικής θέσης. Ο Δίας στον Κριό θα περάσει από τον πέμπτο οίκο σας, που διέπει τα παιδιά, τις δημιουργικές ικανότητες, την κατάσταση και τη στομαχική υγεία. Ο Δίας θα κάνει δυνατή τη γέννηση ενός παιδιού εάν ανήκετε σε σχετική ηλικιακή ομάδα. Η ευτυχία από τα παιδιά είναι εξασφαλισμένη.

Ο Δίας θα φέρει υψηλότερη θέση, ικανότητα να σχεδιάζετε και να δημιουργείτε νέους τομείς, ώστε η δουλειά σας να μπορεί να αναπτυχθεί. Κέρδη θα μπορούσαν να προκύψουν σε ακίνητα και ένα νέο ερωτικό ενδιαφέρον που οδηγεί σε μια μακροχρόνια σχέση είναι επίσης δυνατό κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης.

Οι δημιουργικές σας ιδέες θα εντυπωσιάσουν τους πελάτες σας και θα ολοκληρώσετε ένα νέο έργο που θα ενισχύσει την επιχείρησή σας. Με σχέδιο βασισμένο σε προτεραιότητες, θα ολοκληρώσετε αυτά τα έργα εγκαίρως. Θα έχετε νέους καινοτόμους τρόπους για να βελτιώσετε τα οικονομικά σας, αλλά αποφύγετε τους συντομότερους τρόπους για να κερδίσετε περισσότερα χρήματα.

Η εγωιστική προσέγγιση μπορεί να σας δημιουργήσει προκλήσεις σε επιχειρηματικό επίπεδο. Θα απολαύσετε ένα αρμονικό περιβάλλον στο χώρο εργασίας σας.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, οι οικονομικές σας συνθήκες θα βελτιωθούν. Αυτό θα φέρει θετικές αλλαγές στην επιχείρησή σας. Είναι μια εξαιρετική περίοδος για να περάσετε πολύτιμο χρόνο με τον σύντροφό σας και να αποκτήσετε περισσότερη κατανόηση. Απολαύστε αυτή τη στιγμή με τον προγραμματισμό σας, πραγματοποιώντας ένα ρομαντικό ταξίδι.

Αιγόκερως

Επενδύσεις σε ακίνητα και αυτοκίνητα, αλλαγές στο σπίτι & πολιτική ανάπτυξη. Ο Δίας στον Κριό θα περάσει από τον τέταρτο οίκο σας, που διέπει την ευτυχία, τις οικιακές υποθέσεις, τα ακίνητα, τα αυτοκίνητα και τη μητέρα σας. Ο Δίας θα φέρει νέες επενδύσεις σε ακίνητα και την αγορά ενός οχήματος.

Θα έχετε εξαιρετικές σχέσεις με τη μητέρα σας. Η περίοδος θα αυξήσει το επίπεδο σύνδεσης που έχετε με τους ανθρώπους. Τα έξοδα και οι οικονομικές δεσμεύσεις θα είναι υψηλές και θα πρέπει να παραμείνετε μετρημένοι σε τέτοια θέματα.

Η σκληρή δουλειά θα ανταμειφθεί καλά, ενώ η ανακαίνιση και οι νέες ιδέες στο σπίτι θα μπορούσαν να μεταμορφώσουν την οικία σας και το περιβάλλον της εργασίας σας.

Θα πρέπει να εργάζεστε με αυτοπεποίθηση και να προτιμάτε την ομαδική εργασία για να αντιμετωπίσετε την εργασιακή πίεση. Η διαφάνεια σε μια σχέση και μια υγιής συζήτηση θα είναι το κλειδί για να αποφύγετε τυχόν προκλήσεις στις σχέσεις σας στον προσωπικό και τον επαγγελματικό τομέα.

Μπορεί να δουλέψετε σε ένα δύσκολο έργο και οι δεξιότητες και τα ταλέντα σας για να δουλέψετε σε αυτά με αναμενόμενα αποτελέσματα θα αρέσουν στους ηλικιωμένους και το αφεντικό σας. Απροσδόκητα έξοδα μπορεί να σας χτυπήσουν την πόρτα, γι’ αυτό αποφύγετε να πάρετε δάνειο γιατί θα σας είναι δύσκολο να το ξεπληρώσετε στο μέλλον.

Μπορεί να υπάρξει ρήξη ανάμεσα σε εσάς και τον σύντροφό σας. που θα καταστρέψει την αρμονία στην οικογένεια. Θα ήταν καλύτερα να διατηρήσετε μια εγκάρδια σχέση με τη μητέρα σας και να τη φροντίζετε. Ο σύντροφός σας μπορεί να απαιτήσει να περάσει περισσότερο χρόνο μαζί σας, για να απολαύσετε ο ένας την παρέα του άλλου.

Υδροχόος

Σκληρή δουλειά, ψευδείς κατηγορίες και εξέλιξη μέσω επικοινωνίας. Ο Δίας στον Κριό θα περάσει από τον τρίτο οίκο σας, που διέπει τις επικοινωνίες, τα αδέρφια, τα ταξίδια και τη σκληρή δουλειά.

Θα μπορούσε να υπάρξει κάποια παρεξήγηση με τα αδέρφια σας και θα προέκυπτε επίσης πιθανότητα ψευδούς κατηγορίας εναντίον σας. Τα ταξίδια σας θα αυξηθούν και είναι δυνατή η ουσιαστική ανάπτυξη λόγω της επικοινωνιακής σας ικανότητας.

Αυτή η διέλευση θα έχει αντίκτυπο στο εισόδημα και τις αποταμιεύσεις σας και θα σας φέρει χαρούμενες στιγμές σε φιλικές παρέες και μακριά από το σπίτι.

Προσπαθήστε να κάνετε ένα σχέδιο βασισμένο σε προτεραιότητες για να επιτύχετε τον επιχειρηματικό και επαγγελματικό στόχο σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε την ανάπτυξη της επιχείρησής σας και να εκπληρώσετε έγκαιρα τις δεσμεύσεις σας. Εργαστείτε προσεκτικά με απόλυτη αφοσίωση για να αποφύγετε τυχόν προκλήσεις της τελευταίας στιγμής.

Αποφύγετε τις διαφωνίες για μικροπράγματα. Είναι καλύτερα να μην βασίζεστε στον σύντροφό σας για τα πάντα, προσπαθήστε να φροντίζετε μόνοι σας τα πράγματά σας. Είναι καλύτερα να περάσετε λίγο χρόνο με τον σύντροφό σας σε δραστηριότητες όπως το μαγείρεμα, η διακόσμηση του σπιτιού ή η παρακολούθηση ταινιών.

Ιχθείς

Άνοδος σε οικονομική θέση και οικογενειακή ευτυχία. Ο Δίας στον Κριό θα διέλθει από τον δεύτερο οίκο σας, που κυβερνά την οικογένεια, τον πλούτο, την ομιλία, την έκφρασή σας και το υποσυνείδητό σας. Ο Δίας θα μπορούσε να διαταράξει την προοπτική μέχρι να συναντήσει τον Ραχού, αλλά θα δώσει πολύ καλά αποτελέσματα μετά το πέρας της συνόδου.

Τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν, τα οικογενειακά σας θα είναι σε θετικό κλίμα και θα κερδίσετε πολλά λόγω της ικανότητάς σας να μιλάτε ή να γράφετε για αυτό που έχετε στο μυαλό σας. Το υποσυνείδητό σας θα είναι υπερβολικά ενεργό, αλλά θα παράγει ενδιαφέρουσες ιδέες. Θα έχετε την τάση να τρώτε περισσότερο. Αυτή η διέλευση του Δία θα διαμορφώσει την οικονομική και επαγγελματική σας μοίρα σε μεγάλο βαθμό.

Με τις δημιουργικές σας δεξιότητες και τις καινοτόμες ιδέες σας, θα κάνετε νέους επιχειρηματικούς πελάτες και θα βελτιώσετε την επιχείρησή σας. Χρησιμοποιώντας σωστά τους πόρους σας, θα αυξήσετε την παραγωγικότητά σας για να έχετε επαγγελματική επιτυχία.

Αναγνωρίστε το έργο των υφισταμένων σας και να είστε ευγνώμονες για τις υπηρεσίες τους. Αυτή η περίοδος θα δημιουργήσει πολλές επιχειρηματικές ευκαιρίες και θα ανοίξει το δρόμο για την επιτυχία σας με τη σκληρή δουλειά και την αποφασιστικότητά σας.

Προσπαθήστε να κατανοήσετε τα συναισθήματα του συντρόφου σας για να διατηρήσετε την αρμονία στη σχέση σας. Μια υγιής συζήτηση με τον σύντροφό σας και η διαφάνεια στη σχέση σας θα απαλείψουν τις παρεξηγήσεις που υπάρχουν μεταξύ σας. Θα θελήσετε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας απευθείας στον σύντροφό σας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό