35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Περιοδεία και συναντήσεις της Ελένης Αδαμοπούλου στα Καλάβρυτα

Ειδήσεις Ελλάδα

Περιοδεία και συναντήσεις στα Καλάβρυτα πραγματοποίησε η υποψήφια βουλευτής Αχαϊας του ΣΥΡΙΖΑ κα Ελένη Αδαμουπούλου.

Σε ανακοίνωσή της σημειώνει πως θέλει να ευχαριστήσει θερμά “τους φίλους και συντρόφους Θανάση Μενούνο , Ηλία και Κώστα Κακαβά, Κατερίνα Κούρτη για την ζεστή υποδοχή στην όμορφη πόλη των Καλαβρύτων. Συναντήσαμε τον δήμαρχο κ.Αθ. Παπαδόπουλο , τη διοικήτρια του Γεν. Νοσοκομείου , γιατρούς και προσωπικό του νοσοκομείου, Υπαλλήλους του ΕΦΚΑ και του ΚΕΠ την μοναδική για λίγο ακόμη υπάλληλο των ΕΛΤΑ , εμπόρους, κατοίκους… Ωραίες συζητήσεις για την καθημερινότητα , τα τοπικά προβλήματα για την ακρίβεια, την υποστελέχωση των δομών , τις ολοένα αυξανόμενες αρμοδιότητες του Δήμου με περιορισμένα κονδύλια.”

“Δυο πράγματα θα ήθελα να κρατήσω” προσθέτει χαρακτηριστικά: το πρώτο είναι η γενικότερη αίσθηση ηρεμίας και εναρμόνισης με το όμορφο περιβάλλον και η συνειδητή προσπάθεια των κατοίκων να μην βγάζουν μιζέρια!

Και το δεύτερο , η εύρυθμη λειτουργία του Γενικού Νοσοκομείου, που στηρίζει πραγματικά τους κατοίκους (καθώς δεν υπάρχει ούτε ιδιωτικό ιατρείο ) σε μια «άγονη» περιοχή.

Λειτουργία που οφειλεται στην άριστη συνεργασία και στα κοινά οράματα του Ιατρικού, νοσηλευτικού, παραϊατρικού και λοιπού προσωπικού με την διοικήτρια Κ. Ιωάννα Σφυρή.”

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό