19.8 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

‘Περήφανος, μην ξεχνάς ποτέ τις συμβουλές μου’

Ειδήσεις Ελλάδα

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΘΩΜΑΣ ΤΖΟΥΒΑΡΑΣ
25.10.2021 | 23:20

Ο Αγκιμπού Καμαρά πανηγυρίζει με τα ερυθρόλευκα
INTIME

Ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδία της Γουϊνέας, Αντόνιο Σουαρέ, δήλωσε περήφανος για την πρόοδο του Αγκιμπού Καμαρά στον Ολυμπιακό, με αφορμή την εξαιρετική του εμφάνιση απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Ο Αγκιμπού Καμαρά πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ, στην οποία οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν με 2-1.

Ο 22χρονος διεθνές μεσοεπιθετικός της Γουϊνέας σημείωσε το δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού, ενώ μοίρασε ασίστ στο πρώτο γκολ του Μασούρα. Η εμφάνισή του “προκάλεσε” τα θετικά σχόλια του προέδρου της ποδοσφαιρικής ομοσπονδία της χώρας, Αντόνιο Σουμαρέ, ο οποίος αναφέρθηκε στον ποδοσφαιριστή των ερυθρολεύκων με τα καλύτερα λόγια.

Ο Αντόνιο Σουμαρέ ανέφερε στην ανάρτησή του: “Είμαι πολύ περήφανος για την πορεία του Αγκιμπού Καμαρά με τον Ολυμπιακό. Χάρη στο γκολ του και την ασίστ του κόντρα στον ΠΑΟΚ, ο σύλλογος του είναι πρωτοπόρος στο ελληνικό πρωτάθλημα. Μην ξεχνάς ποτέ τις συμβουλές μου και συνεχίσεις να εργάζεσαι για να κάνεις το όνειρό σου πραγματικότητα”.

σχετικα αρθρα

Ολυμπιακός: Ο Αγκιμπού Καμαρά και το τρίγωνο των Βερμούδων που “εξαφάνισε” τον ΠΑΟΚ στο 1ο ημίχρονο

Αγκιμπού Καμαρά: “Έπρεπε σήμερα να δώσουμε απάντηση”

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό