24.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Πεντάρα οι Παίδες κόντρα στον Πανιώνιο – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ειδήσεις Ελλάδα

Εμφατική νίκη πέτυχαν οι Παίδες του Θρύλου με 5-0 απέναντι στον Πανιώνιο εκτός έδρας, για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Κ15, πραγματοποιώντας ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο στο οποίο σκόραραν τέσσερα τέρματα.

Οι «ερυθρόλευκοι» ξεκίνησαν δυνατά το παιχνίδι και  προηγήθηκαν στα μισά του πρώτου μέρους και συγκεκριμένα στο 19’  με τον Κότσαλο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για 0-1 μετά από σέντρα του Σιώζου.

Στη συνέχεια ακολούθησε ένα πεντάλεπτο στο οποίο η ομάδα του Τάσου Πάντου ήταν καταιγιστική και κατάφερε να σκοράρει δύο τέρματα σε μικρό διάστημα.

Αρχικά στο 24′ ο Καμάς, μετά από σέντρα του Βριώνη νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα για το 0-2, ενώ στο 26′ ο Τρικαλιώτης γύρισε την μπάλα στον Κότσαλο, ο οποίος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3.

Οι «ερυθρόλευκοι» συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και κατάφεραν να πετύχουν ακόμα ένα γκολ πριν από το φινάλε του ημιχρόνου. Στο 39′ ο Καμάς έκανε σέντρα από αριστερά και ο Μιχαηλίδης έκανε το 0-4 από κοντά.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός είχε και πάλι την πρωτοβουλία των κινήσεων δημιουργώντας συχνά ευκαιρίες προς την αντίπαλη εστία. Ο ρυθμός του αγώνα στη συνέχεια έπεσε, όμως οι Πειραιώτες κατάφεραν να πετύχουν ακόμα ένα τέρμα, με τον Μιχαλακέλλη να σημειώνει το τελικό 0-5.

Επόμενος αγώνας για την Κ15 του Θρύλου είναι με αντίπαλο τον ΟΦΗ εντός έδρας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Τ. Πάντος): Χριστοδουλόπουλος, Σιώζος, Βριώνης, Νουχάι, Μιχαλακέλλης, Λάνα (Σασάνης), Κότσαλος (Πατρώνης), Κάπελας (Μουγγός), Καμάς, Τρικαλιώτης (Χιλάι), Μιχαηλίδης (Αυγουστίδης)

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό