31.8 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Πειραιώς: Σοκαριστικό βίντεο ντοκουμέντο μετά την παράσυρση

Ειδήσεις Ελλάδα

Ένα ανατριχιαστικό βίντεο-ντοκουμέντο από την τραγική παράσυρση 5 ατόμων το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης 1ης Μαΐου στην οδό Πειραιώς στο ύψος της λεωφόρου Κηφισού, στο ρεύμα προς Αθήνα, είδε το φως της δημοσιότητας.

Όπως παρουσίασε το Mega, στο βίντεο που τραβήχτηκε από αυτόπτη μάρτυρα ο οποίος βρισκόταν σε κοντινή απόσταση από το συμβάν καταγράφονται οι πρώτες στιγμές μετά το τροχαίο που είχε ως αποτέλεσμα τον βαρύ τραυματισμό ενός 5χρονου παιδιού το οποίο νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Παίδων. 

Ελαφρύτερα τραυματισμένα νοσηλεύονται στη χειρουργική κλινική του ίδιου νοσοκομείου δύο ακόμη ανήλικα παιδιά. Πρόκειται για τα αδερφάκια του 5χρονου, ένα αγοράκι 10 ετών κι ένα κοριτσάκι 8 ετών η υγεία των οποίων είναι εκτός κινδύνου.

Εκτός κινδύνου, νοσηλεύονται στον «Ερυθρό Σταυρό» και δύο γυναίκες ηλικίας 33 και 53 ετών. Πρόκειται για τη μητέρα και τη γιαγιά τους, οι οποίες τραυματίστηκαν -σε κνήμη και γόνατο- κι αυτές στο τροχαίο.

Όπως φαίνεται καθαρά στο βίντεο, στο σημείο επικρατεί πανικός ενώ οι αυτόπτες μάρτυρες και οι διερχόμενοι οδηγοί σπεύδουν προς το σημείο προκειμένου να παράσχουν τις πρώτες βοήθειες στους τραυματίες. 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 26χρονος οδηγός στην κατάθεση του υποστήριξε ότι τα άτομα εμφανίστηκαν ξαφνικά μπροστά του, ενώ αναμένονται και τα αποτελέσματα των αιματολογικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε προκειμένου να διαπιστωθεί αν ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ ή άλλων ουσιών.

Όπως σημειώνεται στο ρεπορτάζ, η πενταμελής οικογένεια επιχείρησε να διασχίσει τον δρόμο από σημείο στο οποίο δεν υπήρχε διάβαση πεζών.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό