26.3 C
Athens
Τρίτη, 8 Οκτωβρίου, 2024

Πειραιάς: Υπό έλεγχο η φωτιά, παρανάλωμα του πυρός το κτίριο – Κανονικά ο ΗΣΑΠ

Ειδήσεις Ελλάδα

Φωτιά, υπό αδιευκρίνιστη αιτία, εκδηλώθηκε σε εγκαταλελειμμένο κτίριο πίσω από τον ηλεκτρικό σταθμό του ΗΣΑΠ στο κέντρο του Πειραιά η οποία τελικά τέθηκε υπό έλεγχο λίγη ώρα πριν από τις δέκα το βράδυ.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική η φωτιά εκδηλώθηκε γύρω στις 18:30 το απόγευμα ενώ στην κατάσβεσή της επιχείρησαν 40 πυροσβέστες με 9 οχήματα εκ των οποίων τα δύο βραχιονοφόρα.

Φωτο: Intime

Η οδός Κέκροπος έκλεισε για οχήματα και πεζούς, μετά από εντολή των Αρχών.

Η Πολιτική Προστασία έστειλε μήνυμα 112 στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής, καλώντας τους να κλείσουν πόρτες και παράθυρα λόγω του πυκνού καπνού στην περιοχή από την εκδήλωση της φωτιάς. 

Είναι ενδεικτικό ότι το μήνυμα από το 112 έφτασε μέχρι και σε πολίτες που βρίσκονται σε περιοχές του κέντρου της Αθήνας.

Κοντά στο κτίριο που ξέσπασε η φωτιά, υπάρχει ένα ξενοδοχείο και άλλες επιχειρήσεις. Η έγκαιρη επέμβαση της Πυροσβεστικής απέτρεψε ευτυχώς, την εξάπλωση της πυρκαγιάς. Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες εάν μέσα στο κτίριο υπήρχαν άνθρωποι.

Φωτο: Intime
Κανονικά τα δρομολόγια στη Γραμμή 1 «Πειραιάς – Κηφισιά»

Η κυκλοφορία στη Γραμμή 1 του Μετρό «Πειραιάς – Κηφισιά» προσωρινά διεξαγόταν στο τμήμα Φάληρο- Κηφισιά, λόγω εκδήλωσης πυρκαγιάς σε κτίριο κοντά στον σταθμό «Πειραιάς». Λίγο μετά τις 9 το βράδυ άρχισαν και πάλι να διεξάγονται κανονικά τα δρομολόγια σε ολόκληρη τη Γραμμή Γραμμή 1 του Μετρό «Πειραιάς – Κηφισιά – Πειραιάς» σύμφωνα με ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ.

Δείτε φωτογραφίες του flash.gr από το σημείο όπου εκδηλώθηκε η φωτιά, με τον πυκνό καπνό να «γεμίζει» τον πειραϊκό ουρανό:

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό