21.1 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Παύλος Μαρινάκης: Με κορωνοϊό και ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ

Ειδήσεις Ελλάδα

Κορωνοϊό κόλλησε και ο στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Παύλος Μαρινάκης. Με ανακοίνωσή του στο Twitter ενημέρωσε ότι είναι ασυμπτωτικός και θα κάνει ένα αναγκαστικό διάλειμμα στις υποχρεώσεις του.

«Πριν λίγο βρέθηκα κι εγώ θετικός στον κορωνοϊό. Παραμένω προς το παρόν ασυμπτωματικός και ελπίζω πως σε λίγες μέρες θα μπορέσουμε να βρεθούμε ξανά από κοντά. Ένα μικρό -αναγκαστικό- διάλειμμα και συνεχίζουμε!» έγραψε.

Πριν λίγο βρέθηκα κι εγώ θετικός στον κορωνοϊό. Παραμένω προς το παρόν ασυμπτωματικός και ελπίζω πως σε λίγες μέρες θα μπορέσουμε να βρεθούμε ξανά από κοντά. Ένα μικρό -αναγκαστικό- διάλειμμα και συνεχίζουμε!

Πάνω από όλα προσέχουμε την υγεία μας!

— Pavlos Marinakis (@pavlmarin) June 2, 2023

Νωρίτερα ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης ανέβασε βίντεο στο Instagram στο οποίο έλεγε ότι κόλλησε κορονοϊό.

«Οι αγκαλιές και τα φιλιά της προεκλογικής περιόδου είναι πάντα πολύ ευχάριστα, έχουν ενίοτε όμως κι ένα τίμημα. Σήμερα έκανα το τεστ του co, είμαι θετικός, οπότε θα χρειαστεί να παραμείνω για κάποιες μέρες στην οικεία μου. Δυστυχώς, δεν θα μπορέσω να πάω στο Άγιο Όρος όπως σχεδίαζα. Δεν πειράζει, εκεί θα είναι όμως, να πάμε σε μία άλλη ευκαιρία», αναφέρει.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό