27.1 C
Athens
Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2024

Παύλος Μαρινάκης για ομιλία Τσίπρα: Ας ασχοληθεί πρώτα με τα του οίκου του

Ειδήσεις Ελλάδα

Με αιχμηρό τρόπο απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης στα όσα είπε νωρίτερα από την εκδήλωση για τη βράβευσή του, ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρώην πρωθυπουργός που βραβεύτηκε με το βραβείο Ειρήνης του Παρατηρητηρίου Διεθνών Οργανισμών και Παγκοσμιοποίησης, πέρα από τις αιχμές κατά του Στέφανου Κασσελάκη τονίζοντας ότι η νέα γενιά αρνείται να επιστρατεύει κήρυκες που βυθίζουν τον δημόσιο διάλογο βαθύτερα στην τοξικότητα και το βούρκο, εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη, υποστηρίζοντας ότι είναι «βαθιά διεφθαρμένη και αλαζονική».

Ο Παύλος Μαρινάκης επέστρεψε τις αιτιάσεις Τσίπρα σε ανακοίνωσή του και υποστήριξε ότι: «Ο κ. Τσίπρας, μέσα σε λιγότερο από 10 χρόνια, έφτασε τη χώρα στο χείλος του γκρεμού, έχασε τη μία εκλογική διαδικασία μετά την άλλη, αποδοκιμάστηκε μαζικά από τους πολίτες, τόσο ως πρωθυπουργός, όσο και ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και παρέδωσε ένα κόμμα υπό κατάρρευση.Αφού αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή του, ας ασχοληθεί πρώτα με τα του οίκου του, ας κάνει τη γενναία αυτοκριτική του για τα όσα έκανε στη χώρα και στο κόμμα του και μετά τοποθετείται για την Κυβέρνηση. Είμαστε εδώ να του απαντήσουμε».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό