18.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Πατέρας 17χρονης στο : «Η κόρη μου είχε δεχτεί επίθεση το 2016 και στιγματίστηκε»

Ειδήσεις Ελλάδα

Θύμα τριών ανδρών που είχαν ασελγήσει σε βάρος της είχε πέσει το 2016 η 17χρονη που δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της στον Περιστέρι.

Η αποκάλυψη έρχεται από τον πατέρα της άτυχης κοπέλας. Όπως λέει στο , πριν από έξι χρόνια το παιδί του είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης κατ’ εξακολούθηση ενώ ζούσε στο Μακροχώρι Ημαθίας.

Τότε η άτυχη κοπέλα ήταν μόλις 11 ετών, με την Αστυνομία να συλλαμβάνει τρία άτομα για ασελγείς πράξεις σε βάρος του παιδιού.

Όπως λέει ο πατέρας, το περιστατικό είχε στιγματίσει τότε το κορίτσι, το οποίο άρχισε να δέχεται bullying.

Ίσως, όπως λέει ο πατέρας της, αυτός να ήταν ο λόγος που έφυγε με τη μητέρα του για την Αθήνα. Ίσως να ήθελε να αποδράσει από τον κοινωνικό στιγματισμό.

«Η επίθεση που είχε γίνει τότε στιγμάτισε το παιδί μου. Στο σχολείο δεχόταν bullying μετά από αυτό που της συνέβη, την κορόιδευαν οι συμμαθητές της. Ίσως γι’ αυτό να έφυγε για την Αθήνα, για να ξεχάσει», λέει ο πατέρας της 17χρονης. Στην ερώτηση εάν είχε γνωρίσει τον 22χρονο με τον οποίο είχε σχέση η κόρη του και ο οποίος είναι ο νούμερο ένα ύποπτος για την άγρια δολοφονία, απαντά: «Εγώ τον είχα δει μόνο μία φορά για δύο λεπτά. Δεν είχα καταλάβει κάτι. Δεν γνώριζα για προβλήματα στη σχέση τους. Η κόρη μου, μου έλεγε ‘όλα καλά μπαμπά’».

Στο μεταξύ, συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 22χρονου συντρόφου της 17χρονης, ο οποίος εξαφανίστηκε από προσώπου γης μετά το έγκλημα.

Πριν τραπεί σε φυγή φέρεται να είπε σε ομοεθνείς του ότι θα πάει στη Θεσσαλονίκη. Οι αστυνομικοί, ωστόσο, ποτέ δεν θεώρησαν αξιόπιστη την πληροφορία, καθώς εκτιμούν ότι είχε παραπλανητικό χαρακτήρα.

Οι έρευνες επικεντρώνονται στην Αττική και σε όμορους νομούς, όπου οι Αρχές εκτιμούν ότι έχει βρει καταφύγιο από πρόσωπα του περιβάλλοντός του.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό