35 C
Athens
Πέμπτη, 20 Ιουνίου, 2024

Πατέρας χτύπησε με ματσέτα την κόρη του για μια επισκευή αυτοκινήτου

Ειδήσεις Ελλάδα

Γλίτωσε από τα χειρότερα μια 33χρονη στη Βραζιλία η οποία δέχθηκε επίθεση με ματσέτα από τον ίδιο της τον πατέρα μετά από τσακωμό για την επισκευή του αυτοκινήτου του. 

Συγκεκριμένα, η 33χρονη Bruna Tsuchiya από τη Βραζιλία που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού, κατήγγειλε ότι ο 54χρονος τη χτύπησε με ματσέτα και παραλίγο να τη σκοτώσει. Η οδοντίατρος ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον πατέρα της επειδή αρνήθηκε να του δώσει χρήματα για να επισκευάσει το αυτοκίνητό του. Η επίθεση σημειώθηκε σε ξενοδοχειακή επιχείρηση που ανήκει στην οικογένεια της Bruna.

Η ίδια αποκάλυψε στις Αρχές ότι ο 54χρονος την κυνήγησε με μια ματσέτα που πήρε από το γραφείο του, ενώ εκείνη κλειδώθηκε μέσα σε ένα δωμάτιο, ενώ κατέθεσε πως μετά την επίθεση που δέχτηκε, πήρε τηλέφωνο τη μητέρα της για να ζητήσει να φύγει, ενώ όταν προσπάθησε να διαφύγει όταν έφτασε στο γκαράζ γλίστρησε και ο πατέρας της την έπιασε από τα μαλλιά χτυπώντας τη με τη ματσέτα.

«Έζησα έναν εφιάλτη, βίωσα το αίσθημα ότι η ζωή μου θα τελειώσει ξαφνικά. Ήμουν σίγουρη ότι αυτή θα ήταν η τελευταία μέρα μου από έναν πατέρα που θα σκοτώσει το παιδί του. Πώς βρήκε το κουράγιο να κάνει κάτι τέτοιο;», ανέφερε η 33χρονη σε story που ανέβασε στο Instagram.

AGRESSÃO

A estudante de odontologia, Bruna Tsuchiya, usou as redes sociais nesta quinta-feira, 30, para denunciar uma tentativa de feminicídio que sofreu na quarta-feira, 29. O agressor é o próprio pai, que foi preso em flagrante. pic.twitter.com/8bgZCoXv8E

— BT Mais (@belemtransito) May 30, 2024

«Η φοιτήτρια οδοντιατρικής, Bruna Tsuchiya, χρησιμοποίησε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αυτή την Πέμπτη, 30 Μαΐου, για να καταγγείλει μια απόπειρα γυναικείας ανθρωποκτονίας που υπέστη την Τετάρτη, 29 Μαΐου. Ο δράστης είναι ο ίδιος ο πατέρας της, ο οποίος συνελήφθη στην πράξη», έγραψε ένα μέσο στο Twitter.

Ο 54χρονος ισχυρίστηκε πως η κόρη του πήγε να τον συναντήσει για να εισπράξει μερίδιο των κερδών από το ξενοδοχείο για λογαριασμό της μητέρας της. Είπε ότι οι δύο τους διαφώνησαν αφού εκείνη αρνήθηκε να πληρώσει 165 ευρώ για τις επισκευές στο αυτοκίνητό της. Σύμφωνα με τον πατέρα, η 33χρονη Bruna τού άρπαξε τη ματσέτα.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό