21 C
Athens
Τρίτη, 15 Οκτωβρίου, 2024

Πασχάλης Τερζής: Η σπάνια εμφάνιση – Ποζάρει χαμογελαστός αγκαλιά με την Γιώτα Νέγκα

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Πασχάλης Τερζής κρατούσε πάντα χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή και ποτέ δεν του άρεσε να απασχολεί την δημοσιότητα παρά μόνο όταν επρόκειτο για το επάγγελμά του. Τα τελευταία όμως χρόνια, τον βλέπουμε σπάνια ακόμα και σε φωτογραφίες, γι’ αυτό και όταν συμβαίνει αυτό χαροποιεί πολύ τους αμέτρητους θαυμαστές του που τον λάτρεψαν μέσα από τις αμέτρητες επιτυχίες που μας έχει χαρίσει όλα τα χρόνια της μακρόχρονης πορείας του.

Πριν λίγη ώρα, η συνάδελφος και πολύ καλή του φίλη Γιώτα Νέγκα, ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία στην οποία την βλέπουμε να ποζάρει αγκαλιασμένη μαζί του και οι δυο τους να χαμογελούν στον φακό. «Σάββατο μεσημέρι στο σπίτι του Πασχάλη και της Μαρίας με αγάπη, αλήθεια και αγκαλιές! Φυσικά υπέροχο φαγητό απ’ τα χεράκια της Μαρίας!Σας αγαπώ και σας ευχαριστώ!» έγραφε στη λεζάντα που συνόδευε την φωτογραφία.

Πριν λίγους μήνες η κόρη του τραγουδιστή Γιάννα Τερζή, είχε πει σε συνέντευξή της για τον πατέρα της: «Ο μπαμπάς μου είναι καλά. Εντάξει, έχουμε τα κλασικά προβλήματα των 75 πλέον: ξέρεις, η πίεση, αυτά… Είναι μικρός, να είναι καλά» αρκέστηκε να δηλώσει.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό