14.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Στις 18.00 ανοίγει «τις πύλες του» το συνέδριο

Ειδήσεις Ελλάδα

Αρχίζουν σήμερα, στις 18.00 οι εργασίες του τριήμερου συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, στο Τάε Κβον Ντο, με τον Νίκο Ανδρουλάκη να έχει απευθύνει ανοικτό κάλεσμα στους πολίτες.

«Καλούμε τους πολίτες να παρακολουθήσουν τις εργασίες μας σε αυτή τη νέα προσπάθεια, στο νέο ξεκίνημα που κάνουμε. 180.000 μέλη της παράταξης επέλεξαν το όνομα ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής πριν από 15 ημέρες, με μια πρωτοφανή διαδικασία, πολύ μαζική, και με χαροποιεί γιατί σε αυτά τα πρώτα βήματα φαίνεται να μας αγκαλιάζει ο κόσμος» είπε ο πρόεδρος του κόμματος.

Η έναρξη του 3ου Συνεδρίου θα ξεκινήσει με τη συγκρότηση του προεδρείου, όπου θα είναι επικεφαλής ο Πέτρος. Ευθυμίου, που έχει  διατελέσει πρώην υπουργός , βουλευτής και ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ. έπειτα από απόφαση του Νίκου Ανδρουλάκη.

Θα ακολουθήσει μαγνητοσκοπημένο μήνυμα του Πορτογάλου πρωθυπουργού Αντόνιο Κόστα και στη συνέχεια θα ανέβει στο βήμα ο κ. Ανδρουλάκης για να απευθύνει την κύρια ομιλία του. Θα ακολουθήσουν χαιρετισμοί της επικεφαλής της Ευρωομάδας Δημοκρατών και Σοσιαλιστών Ιράτσε Γκαρθία Πέρεθ, του προέδρου του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος (PES) Σεργκέι Στάνισεφ και του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη. Αύριο το μεσημέρι θα παρέμβει ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου και ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος.

Αναλυτικά, το σημερινό πρόγραμμα του συνεδρίου:

18:00 Έναρξη συνεδρίου

Συγκρότηση Προεδρείου Συνεδρίου Μαγνητοσκοπημένο μήνυμα Αντόνιο Κόστα, Πρωθυπουργού Πορτογαλίας Ομιλία Προέδρου ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκου Ανδρουλάκη Χαιρετισμός Ιράτσε Γκαρθία Πέρεθ, Επικεφαλής Ευρωομάδας Δημοκρατών και Σοσιαλιστών Χαιρετισμός Σεργκέι Στανίσεφ, Προέδρου Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος (PES)  Χαιρετισμός Κώστα Σημίτη, πρώην Πρωθυπουργού και πρώην Προέδρου ΠΑΣΟΚ Χαιρετισμοί ξένων αντιπροσωπειών

Μαγνητοσκοπημένο μήνυμα Ενρίκο Λέττα, πρώην Πρωθυπουργού Ιταλίας και ΓΓ Partito Democratico

Μαγνητοσκοπημένο μήνυμα Κριστίνα Ναρμπόνα, Προέδρου PSOE

Mαγνητοσκοπήμενο μήνυμα Λαρς Κλίνγκμπαιλ, Συμπροέδρου SPD 

Μαγνητοσκοπημένο μήνυμα Τάνια Φαγιόν, Προέδρου Σλοβένων Σοσιαλιστών 

-Χαιρετισμοί εκπροσώπων

 

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό