35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

ΠαΣοΚ: Η πρώτη αντίδραση της Χαριλάου Τρικούπη στο ζήτημα ηγεσίας

Ειδήσεις Ελλάδα

«Δεν θα επιτρέψουμε να βυθιστεί η παράταξη στην εσωστρέφεια και ό,τι χτίστηκε με κόπους και θυσίες τα τελευταία χρόνια, να χαθεί σε λίγες μέρες», αναφέρουν πηγές της Χαριλάου Τρικούπη μετά την επιστολή Κωνσταντινόπουλου για επίσπευση των διαδικασιών για εκλογή ηγεσίας στο κόμμα.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές «το ΠαΣοΚ έχει ανάγκη από κινήσεις εξωστρέφειας, κάτι που δεν υπηρετούν επισπεύδουσες και συντονισμένες δημόσιες παρεμβάσεις από εκείνους, που δήθεν ομνύουν στις θεσμικές λειτουργίες των οργάνων».

Η Χαριλάου Τρικούπη δεν φαίνεται να είναι θετική στην επίσπευση των διαδικασιών για εκλογή ηγεσίας στο κόμμα λέγοντας ότι «σε κάθε περίπτωση, ο σεβασμός στις καταστατικές λειτουργίες και πρόνοιες είναι ο εγγυητής της ενότητας. Το χρονοδιάγραμμα των διαδικασιών θα ακολουθηθεί κατά γράμμα σύμφωνα με το καταστατικό».

«Το ζήτημα τώρα είναι η δίκαιη αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος για να βγουν γόνιμα συμπεράσματα και να οικοδομηθεί η στρατηγική του κόμματος και οι κινήσεις για την ανασυγκρότηση της δημοκρατικής παράταξης», καταλήγουν.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό