35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Παρ’ ολίγον μακελειό στον Πειραιά: Πιστολέρο άνοιξε πυρ μέσα σε πολυσύχναστο σούπερ μάρκετ

Ειδήσεις Ελλάδα

Συναγερμός έχει σημάνει στην Αστυνομία μετά από αιματηρό επεισόδιο με πυροβολισμούς στον Πειραιά που σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (14/6), με ένα άτομο να χάνει τη ζωή του και άλλο ένα να έχει τραυματιστεί.

Μάλιστα, το επεισόδιο εκτυλίχθηκε απόγευμα Παρασκευής σε έναν από τους πλέον πολυσύχναστους δρόμους του Πειραιά, με αποτέλεσμα να αποτελεί «θαύμα» που δεν σημειώθηκαν και τραυματισμοί περαστικών.

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε στο σούπερ μάρκετ «Σκλαβενίτης» στην Ακτή Μουτσοπούλου, μετά από συμπλοκή μεταξύ τριών ατόμων, πιθανόν κουρδικής καταγωγής.

Ειδικότερα, για άγνωστο, μέχρι στιγμής, λόγο τα τρία άτομα συνεπλάκησαν έξω από το σούπερ μάρκετ, με έναν από αυτούς να βγάζει πιστόλι και να ανοίγει πυρ. Τα άλλα δύο άτομα το έβαλαν στα πόδια και μπήκαν μέσα στο σούπερ μάρκετ για να σωθούν. Ο δράστης τους πυροβόλησε ενώ είχαν φτάσει στο μανάβικο του καταστήματος και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Από τα πυρά του ενόπλου, ο ένας άνδρας τραυματίστηκε θανάσιμα, ενώ ο δεύτερος διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Τζάνειο νοσοκομείο.

Όσο για τον «πιστολέρο», σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, σε κοντινή απόσταση από το σημείο της συμπλοκής εντοπίστηκε άτομο που έφερε όπλο από περιπολικό της Άμεσης Δράσης και συνελήφθη.Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο που εκτυλίχθηκε το αιματηρό περιστατικό σε κεντρικό δρόμο του Πειραιά:

Φωτ.: Intime

Φωτ.: Intime

Φωτ.: Intime

Φωτ.: Intime

Φωτ.: Intime

Φωτ.: Intime

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό