27.4 C
Athens
Τρίτη, 25 Ιουνίου, 2024

Παρωδία ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας

Ειδήσεις Ελλάδα

Στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΠΟΡ FM» φιλοξενήθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης, ο οποίος μίλησε -μεταξύ άλλων- για τη νίκη του Παναθηναϊκού στον τελικό της Ευρωλίγκας και τον τελικό στο Κύπελλο Ελλάδας.

Ο κ. Βρούτσης χαρακτήρισε τη συνολική εικόνα απαράδεκτη, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ήταν προσβλητική. Ένας τελικός παρωδία, απαράδεκτο. Έχουμε λάβει όλα τα μέτρα, έχουν αλλάξει πολλά πράγματα και δυστυχώς υπάρχουν συγκεκριμένες ευθύνες με ονοματεπώνυμο γι΄ αυτή την εικόνα. Το γήπεδο έπρεπε να είναι γεμάτο φιλάθλους».

Και συνέχισε: «Αυτοί που γράφουν και κατηγορούν την Πολιτεία και την κυβέρνηση είτε δεν γνωρίζουν είτε το κάνουν εσκεμμένα. Αυτοί που επέλεξαν το γήπεδο δεν έκαναν αυτά που έπρεπε να κάνουν. Να φροντίσουν να είναι το γήπεδο όπως πρέπει για να έχει κόσμο. Το ονοματεπώνυμο καταλήγει στην ΕΠΟ και στους χρήστες του γηπέδου».

Αναφορικά με τη συμπεριφορά των ανθρώπων του Άρη και ειδικά του μεγαλομετόχου Θεόδωρου Καρυπίδη προς την Γαλλίδα διαιτητή Στεφανί Φραπάρ, ο Γιάννης Βρούτσης υπογράμμισε ότι η «η ΔΕΑΒ είναι εδώ, το αίσθημα της ατιμωρησίας τελείωσε. Κανείς δεν μένει ατιμώρητος».

Όσο για τις εντυπώσεις του από το Φάιναλ-4 της Ευρωλίγκας; «Έζησα από κοντά αυτό το πανέμορφο και ιστορικό γεγονός στο Βερολίνο, με τον ανεπανάληπτο και μοναδικό θρίαμβο του Παναθηναϊκού. Πρέπει να πούμε και να κατανοήσουν όλοι ότι μαζί με τον Παναθηναϊκό σηκωνόταν και η Ελλάδα ψηλά. Δυστυχώς η οργάνωση δεν ήταν αυτή που έπρεπε, είμαστε πολύ μπροστά σε τέτοια ζητήματα».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό