18.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Παρουσιάστηκε και κατέθεσε ο οδηγός του Audi R8 για το τροχαίο του Mad Clip

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο οδηγός του Audi R8 που αναζητούσε η Ελληνική Αστυνομία, παρουσιάστηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης και κατέθεσε ότι όντως ήταν στο σημείο του μοιραίου τροχαίου όπου έχασε τη ζωή του ο Mad Clip.
Είχε συνοδηγό τη γυναίκα του και στον εισαγγελέα είπε ότι βρισκόταν στο σημείο, αλλά δεν συμμετείχε σε κάποια κόντρα, και δεν είχε καμία σχέση με το εν λόγω δυστύχημα, φροντίζοντας να κρατήσει «απόσταση ασφαλείας από το άλλο αυτοκίνητο για να μην δημιουργήσει πρόβλημα. Ο εισαγγελέας δέχτηκε την κατάθεσή του και τον άφησε ελεύθερο δίχως να του απαγγείλει κατηγορίες.
Η έρευνα της Τροχαίας συνεχίζεται, σχετικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες η μαύρη Porsche 911 του Mad Clip έφυγε από το δρόμο, προσέκρουσε σε κολόνα και εν συνεχεία σε δέντρο, με τον 34χρονο να βρίσκει τραγικό θάνατο.1Δες επίσηςVideo λίγα δευτερόλεπτα πριν το τροχαίο δυστύχημα του Mad Clip, διακρίνεται το Audi R8

Οι αστυνομικοί αναφέρουν ότι προσέκρουσε ακριβώς στην πόρτα του οδηγού με αποτέλεσμα να διπλώσει το αυτοκίνητο και να εγκλωβίσει τον Mad Clip μέσα σε μια άμορφη μάζα σιδερικών. Οι πυροσβέστες έκαναν δύο ώρες για να τον απεγκλωβίσουν και με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ να τον οδηγήσουν στον Ευαγγελισμό, εκεί όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.
Η αστυνομία προσπαθώντας να εξιχνιάσει τα αίτια του θανατηφόρου τροχαίου, έχει συλλέξει οπτικό υλικό από τις γύρω κάμερες. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα βγει η τοξικολογική έκθεση του τραγουδιστή, η οποία θα ξεκαθαρίσει εάν είχε καταναλώσει ουσίες ή αλκοόλ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό