21.6 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Παρουσιάστηκαν (επιτέλους) τα AirPods νέας γενιάς

Ειδήσεις Ελλάδα

Από event σε event το πήγαινε το θέμα των AirPods νέας γενιάς η Apple και επιτέλους ήρθε η στιγμή της επίσημης παρουσίασης χθες. Η Apple ισχυρίζεται με υπερηφάνεια ότι αυτή η γενιά των AirPods είναι και η καλύτερη.

Ένα από τα στοιχεία που τόνισε η Apple κατά τη διάρκεια του Unleashed event ήταν ότι τα νέα AirPods δίνουν μία χωρική διάσταση στον ήχο, προσφέροντας μία σημαντικά αναβαθμισμένη ηχητική εμπειρία σε σχέση με τους προκατόχους τους. Μία άλλη σημαντική βελτίωση των AirPods είναι το γεγονός ότι η μπαταρία τους έχει μεγαλύτερη αυτονομία, ενώ αλλαγμένος είναι και ο συνολικός σχεδιασμός.

Αυτή είναι η τρίτη γενιά των AirPods, η οποία είναι εξοπλισμένη με την τεχνολογία Adaptive EQ, με τεχνολογία Dolby Atmos. Η μπαταρία προσφέρει περισσότερες από 30 ώρες συνολικής μουσικής αναπαραγωγής, ενώ ο σχεδιασμός των AirPods προσφέρει αντοχή σε ιδρώτα και νερό, με εύκολο χειρισμό της μουσικής αναπαραγωγής και των τηλεφωνικών κλήσεων.

Η τιμή των AirPods τρίτης γενιάς ξεκινούν από τα 179 δολάρια στις ΗΠΑ, όπου η εμπορική τους διάθεση είναι προγραμματισμένη για τις 26 Οκτωβρίου.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό