16.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Παρουσιάζεται επίσημα με Snapdragon 778G

Ειδήσεις Ελλάδα

Όπως ήταν προγραμματισμένο, η OPPO προχώρησε στην αποκάλυψη όλων των τεχνικών χαρακτηριστικών του K9s. Με οθόνη συχνότητας 120 Hz και τον επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 778G, το αναβαθμισμένο μοντέλο είναι εδώ.

Η οθόνη του OPPO K9s είναι αρκετά χορταστική, με διαγώνιο 6.59 ιντσών, ενώ έχει τεχνολογία IPS LCD. H συχνότητα απόκρισης στην αφή είναι τα 240 Hz, ενώ η συχνότητα προβολής περιεχομένου είναι τα 120 Hz. H φωτεινότητα είναι στα 600 nits και η ανάλυση Full HD+.

O επεξεργαστής Qualcomm Snapdragon 778G προσφέρει 5G δυνατότητες, ενώ μπορεί να συνδυαστεί με μνήμη RAM 6 GB και εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 128 GB. Υπάρχει και μία ακόμα έκδοση με μνήμη RAM στα 8 GB. H χωρητικότητα της μπαταρίας του είναι 5000 mAh και η ταχύτητα φόρτισης στα 30W.

Οι κάμερες στο πίσω μέρος είναι τρεις, με την κύρια να έχει αισθητήρα 64 Megapixel. Συνοδεύεται από φακό ultra wide στα 8 Megapixel και έναν macro στα 2 Megapixel. Η μπροστινή punch hole camera στο πλάι είναι στα 16 Megapixel.

Οι ενδεικτικές τιμές πώλησης του OPPO K9s είναι 230 ευρώ για το μοντέλο με τα 6 GB μνήμης RAM και 255 ευρώ για το μοντέλο με τα 8 GB RAM. Στην Κίνα οι πωλήσεις του ξεκινούν από την 1η Νοεμβρίου, χωρίς να είναι γνωστό εάν θα υπάρξει παγκόσμια διάθεσή του.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό