24.2 C
Athens
Τρίτη, 15 Οκτωβρίου, 2024

Παρουσία Σαμαρά – Καραμανλή η εκδήλωση του ΕΕΑ για τα βραβεία επιχειρηματικότητας

Ειδήσεις Ελλάδα

Παρουσία των δύο πρώην πρωθυπουργών Αντώνη Σαμαρά και Κώστα Καραμανλή, πραγματοποιείται αυτή την ώρα η εκδήλωση – θεσμός του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, που αφορά την απονομή των Βραβείων «Βιώσιμης – Καινοτόμου & Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας». Στην εκδήλωση έδωσε το παρών και ο επανεκλεγείς πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης.

Η μεγάλη γιορτή του επιχειρείν λαμβάνει χώρα στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος. Πρώτος έφτασε στο χώρο ο Αντώνης Σαμαράς για να ακολουθήσει, λίγο μετά τις επτά το απόγευμα, και ο Κώστας Καραμανλής που χαιρέτισε δια χειραψίας τόσο τον πρώην πρόεδρο της ΝΔ όσο και τους Θεοδωρικάκο, Χατζηθεοδοσίου, Παππά, Γεροβασίλη και Χαρίτση που βρίσκονταν στην πρώτη σειρά των καθισμάτων. Αρκετές θέσεις πιο μακριά από Παππά και Γεροβασίλη κάθισε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Τζάκρη. 

Η εορταστική βραδιά ξεκίνησε με ένα χορευτικό-έκπληξη αλλά και με τις μεγάλες επιτυχίες της δημοφιλούς ερμηνεύτριας Ελένης Τσαλιγοπούλου. Στη συνέχεια, ακολούθησε η ομιλία του προέδρου του Ε.Ε.Α. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου. «Η υγιής επιχειρηματικότητα βρίσκεται στην καρδιά της συνεκτικής ανάπτυξης. Είναι αυτή που δημιουργεί ευκαιρίες, εισοδήματα, εθνικό πλούτο», σημείωσε ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών.

Φωτο: Eurokinissi

Μετά την ομιλία του κ. Χατζηθεοδοσίου, η σκυτάλη πέρασε στις βραβεύσεις με τον Κώστα Καραμανλή να δίνει το «βραβείο οικογενειακής επιχείρησης» σε μια επιχείρηση κοσμημάτων από το 1977  και να ακολουθεί ο Αντώνης Σαμαράς που βράβευσε την ποδοσφαιρική ομάδα του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του Conference League καθώς και αντίστοιχη ομάδα των Νέων που σήκωσε το Youth League. Μετά την παράδοση των βραβείων οι δύο πρώην πρωθυπουργοί και πρόεδροι της ΝΔ, που έκαναν άλλη μια κοινή, δημόσια εμφάνιση μαζί μετά την εκδήλωση στο Πολεμικό Μουσείο, δεν έκαναν κάποια δήλωση.

Φωτο: Eurokinissi

Όπως κάθε χρόνο, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών θα δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στις ειδικές τιμητικές βραβεύσεις. Μεταξύ των βραβευθέντων θα είναι αθλητές που διακρίθηκαν στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες, η ποδοσφαιρική ομάδα του Ολυμπιακού που κατέκτησε το Conference League την οποία – όπως αποκάλυψε το flash.gr – θα βραβεύσει ο Αντώνης Σαμαράς, και η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού που κατέκτησε την Euroleague ενώ θα βραβευθεί μία μαθήτρια που πρώτευσε στις εισαγωγικές εξετάσεις σε Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα, ως παράδειγμα αριστείας.

Μέσα από τη λαμπρή εκδήλωση και τις βραβεύσεις μικρομεσαίων επιχειρήσεων και επαγγελματιών που αντέχουν στις διαδοχικές κρίσεις, αλλά και που καταφέρνουν, με όραμα, προσπάθεια και υπευθυνότητα, να αναπτυχθούν και να καινοτομήσουν, θα σταλεί το ηχηρό μήνυμα της ανάγκης στήριξης της υγιούς επιχειρηματικότητας, κάτι που αποτελεί και πρωταρχικό μέλημα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών.

Δείτε βίντεο με όσα έγιναν στην εκδήλωση:

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό