22.1 C
Athens
Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024

Παρουσίαση α λα Casa de Papel για τον Κώστα Φορτούνη στην Αλ Καλίτζ []

Ειδήσεις Ελλάδα

Η μεταγραφή του Κώστα Φορτούνη στην Αλ Καλίτζ ανακοινώθηκε και με την… βούλα, με έμπνευση από την διάσημη σειρά του Netflix, «La Casa de Papel»! Ο Έλληνας επιθετικός αποχώρησε από τον Ολυμπιακό μετά από δέκα χρόνια κοινής πορείας και πλέον συνεχίζει την καριέρα του στην Σαουδική Αραβία.

Ο πλέον 31χρονος φορ ολοκλήρωσε με επιτυχία τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και έβαλε την υπογραφή του σε διετές συμβόλαιο με την Αλ Καλίτζ. Η ανακοίνωση ακολούθησε το βράδυ της Παρασκευής (30/08). Η αραβική ομάδα ξεπέρασε τον… εαυτό της στην ανάρτηση για τον Κώστα Φορτούνη, καθώς χρησιμοποίησε ένα σκηνικό βγαλμένο από την διάσημη σειρά, με μάσκα του Σαλβαντόρ Νταλί.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Αράβων φόρεσε την μάσκα του Ισπανού ζωγράφου και παρουσιάστηκε με την νέα του φανέλα, η οποία φέρει το το Νο.17. Με τους «ερυθρόλευκους» φορούσε το Νο.7.

Η παρουσία του στην Σαουδική Αραβία θα του αποφέρει σχεδόν 7 εκατομμύρια ευρώ. Εκεί, ο Έλληνας βετεράνος θα βρει και τον πρώην άσο του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Κουρμπέλη, ο οποίος υπέγραψε πριν από μερικές μέρες και ανακοινώθηκε από τον σύλλογο. Αξιοσημείωτη είναι και η εμφάνισή του στο γήπεδο της νέας του ομάδας ως θεατής. Παρακολούθησε από κοντά την αναμέτρηση της Αλ Καλίτζ το βράδυ της Πέμπτης (29/8), κόντρα στην Αλ Σαμπάμπ, με την πρώτη να «γνωρίζει» την ήττα με 1-0.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό