31.9 C
Athens
Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

Παρελθόν από τον ΠΑΟΚ ο Ζίβκοβιτς – To συγκινητικό αντίο μετά από 5 χρόνια

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς δεν θα συνεχίσει στον ΠΑΟΚ, και ο 35χρονος πορτιέρε, είπε το αντίο στον «δικέφαλο» μέσα από ένα πολύ συγκινητικό ποστ του  στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο Σέρβος, διένυσε πέντε χρόνια στην Θεσσαλονίκη, βρισκόμενος εκεί από το καλοκαίρι του 2019.

Ο γκολκίπερ, πια θα αναζητήσει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Υπερασπίστηκε την εστία των «ασπρόμαυρων» για 62 παιχνίδια, σε όλες τις διοργανώσεις ενώ κατάφερε να μετρήσει μια κατάκτηση Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, αλλά και το φετινό πρωτάθλημα το οποίο πανηγύρισε με την καρδιά του.

Με ένα πολύ συγκινητικό δημοσίευμα, αποχαιρέτησε τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε:

«Αισθάνομαι πως έχω να πω ορισμένα λόγια τώρα! Αλλά δεν θα πω αντίο στην οικογένεια μου. Μέσα σε αυτά τα πέντε χρόνια είχαμε πολλές καλές στιγμές και κάποιες άσχημες. Κοντά σε εσάς μεγάλωσα σαν άνθρωπος και σαν ποδοσφαιριστής. Στις καλές και τις κακές στιγμές ήμασαν πάντα μία οικογένεια.Ποτέ δεν τα παρατήσαμε και ποτέ δεν πέσαμε κάτω. Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους προπονητές και τα μέλη του τεχνικού επιτελείου για όλες τις απίστευτες στιγμές που είχαμε μαζί. Ευχαριστώ την διοίκηση του ΠΑΟΚ που δουλεύει για τον σύλλογο και ειδικά την οικογένεια Σαββίδη που μου έδωσε την ευκαιρία να γίνω μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ. Τώρα έφτασε η στιγμή να φύγω, αλλά όπως έγραψα και στο ξεκίνημα δεν θα πω ποτέ αντίο στην οικογένεια του ΠΑΟΚ».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό