28 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Παρελθόν από την ΑΕΚ ο Μοχαμάντι

Ειδήσεις Ελλάδα

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε τη λήξη της συνεργασίας της με τον Μιλάντ Μοχαμάντι την Παρασκευή (26/01). Ο Ιρανός θα συνεχίσει την καριέρα του στην τουρκική Αντάνα Ντέμιρσπορ. 

Ο 30χρονος αριστερός μπακ, που από τις 14 Ιανουαρίου αγωνίζεται για την εθνική ομάδα του Ιράν στο Κύπελλο Εθνών Ασίας, ολοκληρώνοντας το πέρασμά του από την «Ένωση» μετράει 56 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις πετυχαίνοντας ένα γκολ, ενώ με τα «κιτρινόμαυρα» κατέκτησε και ένα ντάμπλ το 2023.

Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό αν ο σύλλογος θα υπογράψει με κάποιον άλλο παίκτη για να καλύψει το κενό στο αριστερό άκρο της αμυντικής της γραμμής, ωστόσο σημαντική είναι η απελευθέρωση μίας εκ των πέντε θέσεων για μη κοινοτικούς παίκτες που μπορεί να χρησιμοποιήσει ο Αλμέιδα σε κάθε ματς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του γραφείου τύπου της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι ολοκληρώνεται η συνεργασία της με τον Μιλάντ Μοχαμάντι, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αντάνα Ντεμίρσπορ.

Ο Ιρανός διεθνής αριστερός μπακ ήρθε στην ομάδα μας το καλοκαίρι του 2021 και πραγματοποίησε με τη φανέλα της 56 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις (1 γκολ), κατακτώντας μαζί της το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο του 2023.

Μιλάντ, σε ευχαριστούμε για την προσφορά σου στον σύλλογο μας και σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας σου».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό