12 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Παρανόησε ο Λιολιος! Η ΑΕΚ πήγε τα στοιχεία στον εισαγγελέα κι ο πρόεδρος της ΕΟΚ την εγκαλεί επειδή δεν τα πήγε σε αυτόν

Ειδήσεις Ελλάδα

Εκτός τόπου και χρόνου ο Βαγγέλης Λιόλιος. Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, μιλώντας για τις καταγγελίας της ΚΑΕ ΑΕΚ περί εγκληματικής οργάνωσης στο ελληνικό μπάσκετ, πέταξε την μπάλα… στην εξέδρα. Συγκεκριμένα ο κ.Λιόλιος εγκάλεσε την ΑΕΚ, επειδή δεν πήγε τα στοιχεία πρώτα σε εκείνον αλλά στον αρμόδιο εισαγγελέα, όπως όφειλε να κάνει!

Στην τοποθέτησή του ο πρόεδρος της ΕΟΚ ανέφερε: 

«Πάμε τώρα στις καταγγελίες της ΑΕΚ που έκανε λόγω για εγκληματική οργάνωση. Αντιλαμβανόμαστε τι σημαίνει αυτή η λέξη. Δεν είναι υπόννοιες, αλλά θέση. Εννοείται ότι πήγαμε όλες τις καταγγελίες της ΚΑΕ ΑΕΚ όπως και κάποιων δημοσιογράφων στον εισαγγελέα για άμεση διερεύνηση.

Με χαρά έμαθα ότι η ΑΕΚ πήγε στον εισαγγελέα. Εγώ περιμένω τους ισχυρισμούς για εγκληματική οργάνωση.Εννοείται πως έχουμε ζητήσει όλα τα στοιχεία για να τα καταθέσουμε στην ΓΓΑ στο ΕΠΑΘΛΑ και είναι υποχρεωμένη να μας τα δώσει, αλλιώς είναι ποινικό αδίκημα. Για να πέσει άπλετο φως για το ποιοι είναι αυτοί που συνθέτουν εγκληματική οργάνωση, αλλιώς έχουμε θέμα. Δεν μπορεί κάποιος να μιλάει και να θίγει έτσι το ελληνικό μπάσκετ.

Στην τελευταία συνέλευση της ΕΟΚ εγκρίθηκε με 97% να υπάρξει επιτροπή δεοντολογίας, όπου θα εγκαλούνται τέτοια πράγματα. Και φυσικά θα ζητήσουμε να πάρει θέση και η επιτροπή για να δούμε τι γίνεται. Να θυμάσαι ότι η ΕΟΚ είναι εδώ για να προστατεύει το ελληνικό μπάσκετ γιατί θέλει να το ενώσει, να ρίξει άπλετο φως στους πάντες και τρίτον, να κινείται βάσει των νόμων και των κανονισμών των υπουργικών αποφάσεων.Δεν κάνουμε αυτό που μας έρχεται, αλλά αυτό που επιτάσσει το βίντεο. Κλείνει και αυτό το θέμα και δεν θα αναφερθώ. Θα περιμένω τις εξελίξεις γιατί περιμένω το θέμα. Και σίγουρα περιμένουμε τις εξηγήσεις της ΚΑΕ ΑΕΚ που δεν έχουν έρθει αν και τις έχουμε ζητήσει. Αν και είμαι σίγουρος ότι θα έρθουν».

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα – 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό