27.1 C
Athens
Δευτέρα, 1 Ιουλίου, 2024

Παραμένει στον πάγκο της Κροατίας ο Ζλάτκο Ντάλιτς παρά τον αποκλεισμό στο EURO

Ειδήσεις Ελλάδα

Μόνιμη παρουσία στις μεγάλες διοργανώσεις για την Κροατία τα τελευταία χρόνια, η οποία έχει κάνει «μαγικές» πορείες τόσο σε EURO, όσο και στο παγκόσμιο κύπελλο. Μπορεί να μην έχει κατακτήσει κάποιον τίτλο, όμως είναι αξιοθαύμαστο πως μία τόσο μικρή χώρα, έχει φτιάξει μία τρομερή ποδοσφαιρική ομάδα, που βάζει δύσκολα σε κάθε αντίπαλο.

Το κακό για τους Κροάτες είναι ότι οι σταρ της, είναι σε μεγάλη ηλικία και δεν έχουν τη φρεσκάδα που είχαν σε παλαιότερες διοργανώσεις. Στο EURO της Γερμανίας, κληρώθηκε σε έναν απαιτητικό όμιλο με Ισπανία, Ιταλία και Αλβανία. Την τελευταία αγωνιστική, κράταγε την πρόκριση στα χέρια της, όμως ένα γκολ του Τζακάνι στις καθυστερήσεις για την Ιταλία, διαμόρφωσε το τελικό 1-1, με την Κροατία να αποχαιρετά τη διοργάνωση.

Ο πρόεδρος της κροατικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, Μάριγιαν Κούστιτς, τόνισε ότι υπάρχει συμφωνία με τον Ντάλιτς για να συνεχίσει στον πάγκο της εθνικής, παρά τον αποκλεισμό στο EURO, ενώ αναφέρθηκε και στον Λούκα Μόντριτς.

Διαβάστε όσα είπε ο πρόεδρος της κροατικής ομοσπονδίας

Για τον Ντάλιτς: «Είναι ο προπονητής και θα παραμείνει ο προπονητής της Εθνικής Ομάδας ποδοσφαίρου της Κροατίας. Μιλήσαμε και σφίξαμε τα χέρια. Θα μείνει, σας το λέω αποκλειστικά».

Για τον Μόντριτς: «Ελπίζω ότι θα μείνει ο Λούκα και ότι θα συνεχίσει να φοράει το περιβραχιόνιο του αρχηγού στο Nations League και στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Εκείνος θα αποφασίσει όμως. Πιστεύω ότι θα μείνει και θα ήθελα να συμβεί αυτό».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό