23.6 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Παραλία Βάρκιζας: Ανήλικοι με μαχαίρι, χτύπησαν και λήστεψαν άλλους ανήλικους

Ειδήσεις Ελλάδα

Τέλος στη δράση «άγουρης» συμμορίας που δεν δίστασε να κλέψει από άλλους ανήλικους τις τσάντες με τα πράγματα τους, ενώ βρίσκονταν για μπάνιο εντός της θάλασσας στην παραλία της Βάρκιζας, έδωσαν αστυνομικοί του Α.Τ. Ελληνικού – Αργυρούπολης.

Συνολικά συνελήφθησαν έξι ανήλικοι (σ.σ. 4 Έλληνες και 2 αλλοδαποί, ηλικίας 14, 15, 16 και 17 ετών), κατηγορούμενοι -κατά περίπτωση- για ληστρική κλοπή σε βάρος ανηλίκων και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων. Θύματα στην συγκεκριμένη περίπτωση δύο ανήλικοι, που αντιλήφθηκαν το περιστατικό και κινήθηκαν προς το μέρος των δραστών, οι οποίοι τράπηκαν σε φυγή, αφαιρώντας παράλληλα από τη μία τσάντα κινητό τηλέφωνο. Μάλιστα, ένας από τους δράστες δεν δίστασε να χτυπήσει με γροθιές έναν από τα παιδιά – θύματα τους κι έτσι κατάφερες αρχικά να διαφύγει.

Ωστόσο, αστυνομικοί που πραγματοποιούσαν περιπολία στην παραλία, εντόπισαν τους δράστες σε κοντινό σημείο, ενώ πλησίον τους βρέθηκε το αφαιρεθέν κινητό τηλέφωνο, το οποίο αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του. Οι κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, το οποίο επελήφθη προανακριτικά, ενώ στην κατοχή του 16χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε μαχαίρι.

Σχηματίστηκε δικογραφία και σε βάρος των κηδεμόνων των κατηγορούμενων για παραμέληση της εποπτείας τους. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο κ. Εισαγγελέα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό