25.6 C
Athens
Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024

Παραιτήθηκε ο Νίκος Παπαδόπουλος από τον πάγκο του Λεβαδειακού []

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Νίκος Παπαδόπουλος υπέβαλε την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία του Λεβαδειακού. Η ομάδα της Λιβαδειάς ηττήθηκε 2-0 από τον ΠΑΟΚ, δεχόμενη δύο τέρματα στα τελευταία λεπτά ενώ οι γηπεδούχοι είχαν ένα χαμένο πέναλτι στο 0-0! Παρ’ όλα αυτά ο Νίκος Παπαδόπουλος βλέποντας πως η ομάδα του μετά τις πρώτες επτά αγωνιστικές δεν έχει ακόμη νίκη, αποφάσισε να υποβάλει την παραίτησή του.

Σε αυτό το σημείο να σημειώσουμε πως Νίκος Παπαδόπουλος είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την ομάδα της Λιβαδειάς, καθώς  αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ και την ήττα με 2-0, ανέφερε πως κάτι πρέπει να αλλάξει στους Βοιωτούς.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova ο προπονητής του Λεβαδειακού, Νίκος Παπαδόπουλος:

«Μερικές φορές όταν τελειώνει το παιχνίδι, δεν ξέρεις τι πρέπει να πεις και τι να κάνεις. Είναι κάτι που επαναλαμβάνεται για την ομάδα μου. Σε όλα τα παιχνίδια η ομάδα είναι ανταγωνιστική απέναντι σε κάθε αντίπαλο, αλλά δεν έχει ακόμα πάρει τη νίκη. Βασικός υπεύθυνος είμαι εγώ και θα σκεφτώ, για να πάρω τις αποφάσεις μου, που θα έχουν να κάνουν για το καλό της ομάδας.

Θα σκεφτώ τις επόμενες κινήσεις μου και ίσως πρέπει να αλλάξει κάτι στην ομάδα, το οποίο πρέπει να αποφασίσω εγώ. Σίγουρα κάτι πρέπει να αλλάξει, για να καταφέρει η ομάδα να πάρει επιτέλους τη νίκη. Στο παιχνίδι, πάλι χάσαμε πέναλτι και δεν μπορούσαμε να μπούμε μπροστά στο σκορ. Το ξανά λέω κάτι πρέπει να αλλάξει. Είμαι ένας άνθρωπος που κοιτάει το συμφέρον της ομάδας και ποτέ το εγώ μου».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό