16.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Παραδόθηκε η πρώτη McLaren 720S Daniel Ricciardo Edition στην Αυστραλία

Ειδήσεις Ελλάδα

Στα τέλη του περασμένου Σεπτεμβρίου, η McLaren -θέλοντας να τιμήσει τον Daniel Ricciardo αλλά και να γιορτάσει τη νίκη του στο Ιταλικό GP– έβγαλε μια ειδική έκδοση της 720S για την αγορά της Αυστραλίας. Η 720S Daniel Ricciardo Edition είναι δημιουργία του τμήματος MSO της βρετανικής εταιρίας, με το αυτοκίνητο να βγαίνει στην παραγωγή σε μόλις 3 μονάδες.

Το πρώτο αυτοκίνητο έφτασε πριν λίγες ημέρες στην Αυστραλία, με τα τρία αυτοκίνητα να καταλήγουν σε πελάτες της εταιρίας, τα οποία παραγγέλθηκαν από τις αντιπροσωπείες της McLaren στο Σίδνεϊ και τη Μελβούρνη.

Η 720S Daniel Ricciardo Edition είναι βαμμένη στο πορτοκαλί Papaya Spark χρώμα της βρετανικής εταιρίας, έχοντας μπλε λεπτομέρειες. Φέρει το νούμερο 3 και την σημαία της Αυστραλίας στις πόρτες και μηχανικά δεν υπάρχει καμία αλλαγή, με τον V8 4,0-λίτρων twin-turbo κινητήρα να αποδίδει 720 άλογα με 770 Nm ροπής. Τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 2,9 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα 341 χλμ/ώρα.

Ο εμπορικός διευθυντής της McLaren Automotive, George Biggs, δήλωσε σχετικά:
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να δούμε το πρώτο αυτοκίνητο αυτής της αποκλειστικής σειράς να φτάνει στην Αυστραλία, το οποίο “νιώθει” σαν στο σπίτι του στην άσφαλτο γύρω από το Albert Park, όπως το όνομα του Daniel Ricciardo. Με την αυστραλιανή σημαία να κοσμεί τα εμπρός φτερά, αυτό το μοντέλο είναι η τέλεια γιορτή του αγωνιζόμενου μας που γεννήθηκε στο Περθ και είμαστε ενθουσιασμένοι που το βλέπουμε στους δρόμους της Αυστραλίας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό