19.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

‘Παραδεχόμαστε τις δίκαιες διαιτησίες, όπως αυτή του Πολυχρόνη, ο οποίος ήταν αλάνθαστος’

Ειδήσεις Ελλάδα

ΙΩΝΙΚΟΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ
20.03.2023 | 12:35

PRINT SCREEN

Ο Ιωνικός εξέδωσε ανακοίνωση στον απόηχο της ήττας του από τον Ατρόμητο στην πρεμιέρα των playouts, όχι όμως για να κάνει παράπονα για τη διαιτησία αλλά αντίθετα για να πλέξει το εγκώμιο του Πολυχρόνη που διηύθυνε την αναμέτρηση στο Περιστέρι.

Η πρεμιέρα των plaouts της Stoiximan Super League δεν εξελίχτηκε όπως θα προσδοκούσε ο Ιωνικός, αφού γνώρισε εκτός έδρας ήττα με 2-0 από τον Ατρόμητο και βρέθηκε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και στο -2 από τη γραμμή της σωτηρίας.

INTIME

Το εντυπωσιακό πάντως είναι πως την Δευτέρα (20/03) εκδόθηκε ανακοίνωση από πλευράς των Νικαιωτών, όπου όχι μόνο δεν έγινε μέσω αυτής το παραμικρό παράπονο για τη διαιτησία αλλά αντίθετα δόθηκαν συγχαρητήρια στον ρέφερι Πολυχρόνη για τον τρόπο που σφύριξε στο ματς με τον Ατρόμητο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η ΠΑΕ Ιωνικός οφείλει να δώσει συγχαρητήρια στη διαιτητική ομάδα του αγώνα με τον Ατρόμητο και κυρίως στον πρώτο διαιτητή τον κύριο Πολυχρόνη για την εξαιρετική απόδοσή του.

Στην οικογένεια του Ιωνικού γνωρίζουμε να δεχόμαστε τις ήττες μας, όπως και να παραδεχόμαστε τις καλές και δίκαιες διαιτησίες. Όπως αυτή του κυρίου Πολυχρόνη, ο οποίος ήταν αλάνθαστος.

Ελπίζουμε να δούμε ανάλογες αποδόσεις από τους διαιτητές ως το φινάλε των playouts και να μην χρειαστεί να ασχοληθεί κανείς με αυτά τα ζητήματα!”

σχετικα αρθρα

Ατρόμητος – Ιωνικός 2-0: Αγκιμπού και Έρλινγκμαρκ κράτησαν στη ζώνη υποβιβασμού τους Νικαιώτες

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό