26.9 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Παραδέξου το, θέλεις το Ford Bronco “Heritage”!

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Ford είναι μία από εκείνες τις εταιρίες που γνωρίζουν την ιστορία τους και τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να την… εξαργυρώσουν στο σήμερα. Πάρε για παράδειγμα το GT40 που έγινε GT, την Mustang που συνεχίζει την παράδοση, το F-150 που φαντάζει ανίκητο και φυσικά, το Bronco που έχτισε το όνομα του πριν από 60 χρόνια για να επιστρέψει ως ένα απολύτως σύγχρονο αλλά και εξαιρετικά ικανό off-roader το 2021. Κι αν το βασικό Bronco είναι ούτως ή άλλως ρετρό, οι “Heritage Editions” ανεβάζουν τον παράγοντα νοσταλγία στο μέγιστο.

Η “Heritage Edition” είναι διαθέσιμη τόσο για το Bronco όσο και για το Bronco Sport και όπως καταλαβαίνεις δημιουργήθηκε για να γιορτάσει η Ford το αυθεντικό μοντέλου του 1966. Γι’ αυτό διαθέτει πληθώρα ρετρό διακοσμητικών στοιχείων και μία πλήρη παλέτα χρωμάτων από την οποία όμως ξεχωρίζουν οι διχρωμίες όπου συνδυάζεται ένα από πέντε διαφορετικά χρώματα με το λευκό στην οροφή, την γρίλια και τις 17άρες ζάντες ελαφρού κράματος. Το λογότυπο της Ford στη γρίλια είναι βαμμένο σε έντονο κόκκινο χρώμα ενώ και το εσωτερικό είναι ανάλογα ρετρό με υφασμάτινες επενδύσεις και ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες σε λευκό χρώμα.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, η Ford λανσάρει και την “Heritage Limited Edition” που αναβαθμίζει τόσο το επίπεδο εξοπλισμού όσο και τον κινητήρα (από τον 4-κύλινδρο EcoBoost των 2.3 λίτρων στον twin-turbo V6) και είναι διαθέσιμη σε ένα αποκλειστικό μπλε χρώμα με όνομα “Robin’s Egg”. Η Limited έκδοση προσφέρεται και στο Bronco Sport με τις παραγγελίες να έχουν ήδη ξεκινήσει στις Η.Π.Α. και τις τιμές να ξεκινούν από τα $34.245 για το Bronco Sport Heritage Edition, από τα $44.305 για το Bronco Heritage Edition και από τα $66.895 αν θέλεις ένα από τα 1966 Bronco Heritage Limited Edition που θα κατασκευαστούν.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό