27.5 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Παρίσι: Αθλητές δοκιμάζουν τα χάρτινα κρεβάτια «κατά του σεξ» στο Ολυμπιακό χωριό

Ειδήσεις Ελλάδα

Σάλος είχε προκληθεί τον προηγούμενο καιρό με τα φημολογούμενα «αντισεξουαλικά» κρεβάτια του Ολυμπιακού χωριού του Παρισιού, τα οποία όπως είχε ανακοινωθεί είναι φτιαγμένα από ανακυκλωμένο χαρτόνι.

Ο βασικός λόγος αυτής της επιλογής έχει να κάνει με την οικολογία και το όσο το δυνατόν μικρότερο αποτύπωμα που θέλουν να αφήσει η διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων στο περιβάλλον, ωστόσο υπάρχουν κι αυτοί που ισχυρίζονται ότι η συγκεκριμένη επιλογή γίνεται και για να αποθαρρύνει τις σεξουαλικές συνευρέσεις κατά τη διάρκεια των αγώνων (όπου γνωστή εταιρία θα μοιράσει 300.000 προφυλακτικά).

Οι αθλητές έχουν αρχίσει σιγά σιγά να οδεύουν προς το Παρίσι για την προετοιμασία τους λίγο πριν από την έναρξη των Αγώνων και κάποιοι δεν έχασαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν και να δείξουν στο κοινό, αν τελικά τα κρεβάτια στα δωμάτιά τους είναι πράγματι αντί-σεξ.

Ο 25χρονος Ιρλανδός γυμναστής Ρις ΜακΚλέναχαν, που ήταν από τους πρώτους αθλητές οι οποίοι εγκαταστάθηκαν στο Ολυμπιακό Χωριό, φρόντισε να τους διαψεύσει.

Πως το έκανε; Γυρίζοντας ένα βίντεο στο δωμάτιο του με τον ίδιο να χοροπηδά πάνω στο κρεβάτι του χωρίς να υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα.

Κάτι ανάλογο έκανε και ο Άγγλος αθλητής των καταδύσεων Τομ Ντέιλι, ο οποίος εμφανίστηκε στον λογαριασμό του στο Tik Tok να χοροπηδά στο κρεβάτι του.

Την ίδια ώρα όμως μπορεί τα κρεβάτια να περάσαν τα τεστ… αντοχής με επιτυχία, αλλά ήδη υπάρχουν τα πρώτα παράπονα ως προς το πόσο αναπαυτικά είναι.

Ο Daley, με τη φινέτσα ενός χρυσού Ολυμπιονίκη, παρουσίασε την κατασκευή του κρεβατιού: ένα στιβαρό πλαίσιο από χαρτόνι με ένα στρώμα και στολισμένο με μια κουβέρτα με θέμα τους Ολυμπιακούς του Παρισιού. Για να φιμώσει τους αρνητές, ο 30χρονος πρωταθλητής στάθηκε στο κρεβάτι και σφυροκοπούσε με τα πόδια του, παίρνοντας μάλιστα διάφορες θέσεις για τα καλά. Το αποτέλεσμα; Ούτε ένα κομμάτι χαρτόνι δεν θρυμματίστηκε από την πίεση.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό