33.5 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Παρέμεινε δεύτερος ο ΟΦΗ – Κέρδισε 1-0 την ΑΕΚ και φουλάρει για την νέα σεζόν

Ειδήσεις Ελλάδα

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη για τα κορίτσια του ΟΦΗ, κόντρα σε εκείνα της ΑΕΚ με 1-0 για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος και την προτελευταία αναμέτρηση της σεζόν. Οι Κρητικές, έδειξαν δύο πρόσωπα στο γήπεδο, αλλά η ΑΕΚ δεν κατάφερε να απειλήσει ποτέ ουσιαστικά, έχοντας μονάχα μια «καθαρή» ευκαιρία για γκολ, στην οποία έβαλε «στοπ» η τερματοφύλακας του ΟΦΗ.

Οι Κρητικές μπήκαν με… άγριες διαθέσεις στο ματς, απειλώντας από νωρίς την ομάδα της ΑΕΚ . Στο 29ο λεπτό μάλιστα ήρθε και η πρώτη αξιοσημείωτη ευκαιρία για τα κορίτσια του ΟΦΗ, όταν η Μουστάκ ελίχθηκε ωραία λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή, και με σουτ που κόντραρε πάνω στην Καπνίση άγγιξε το γκολ, με την μπάλα ωστόσο να καταλήγει σε κόρνερ.

Λίγα λεπτά μετά ήρθε και το γκολ για την ομάδα του ΟΦΗ. Η Καλαμπέροβα «χόρεψε» την άμυνα των γηπεδούχων και στην συνέχεια «σέρβιρε» στην Ριμπάνσκα, για να κάνει το 1-0 στο 37ο λεπτό της αναμέτρησης, με ωραίο πλασέ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ωστόσο, η ΑΕΚ προσπάθησε να αλλάξει τις ισορροπίες, διεκδικώντας το κάτι παραπάνω. Πρώτη τελική για τις «κιτρινόμαυρες» ήρθε στο 59ο λεπτό, με την Πινέδα η οποία προσπαθούσε καθ’ όλη την διάρκεια του ματς… μόνη της να απειλήσει όσο περισσότερο μπορούσε ούσα η απόλυτη mvp για τις «κιτρινόμαυρες».

Λεπτά πριν το τέλος, οι γηπεδούχες πήγαν για την ανατροπή και την ισοφάριση αλλά η Γκούρτνερ έγινε ο «φύλακας άγγελος» για τις συμπαίκτριές της και απέκρουσε εκπληκτικά την κεφαλιά της Βέρα στο 91ο λεπτό του ματς. Ο ΟΦΗ παρέμεινε δεύτερος με 59 βαθμούς, και «χτίζει» πια βάσεις πρωταθλήματος για την νέα αγωνιστική σεζόν. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό