23.3 C
Athens
Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου, 2024

Παράσυρση πεζών στη Θεσσαλονίκη: Σε κρίσιμη κατάσταση το ανδρόγυνο, εκτός κινδύνου το 2χρονο παιδί

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύονται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Παπαγεωργίου» ο άνδρας και η γυναίκα, οι οποίοι παρασύρθηκαν μαζί με το παιδί τους από Ι.Χ. αυτοκίνητο, καθώς κινούνταν πεζή, σε περιοχή της Θέρμης, στη Θεσσαλονίκη.

Ο άνδρας είναι 37 ετών και η γυναίκα έγκυος στον 5ο μήνα , 34 ετών. Το παιδί τους, ηλικίας δύο ετών, νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στην παιδοχειρουργική κλινική.

Η τριπλή παράσυρση συνέβη γύρω στις 11 το πρωί σε δρόμο που συνδέει την εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Πολυγύρου με την Περαία, κοντά στις εγκαταστάσεις ιδιωτικού ΚΤΕΟ.

Το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε σε παρακείμενη αυλή με ελιές. Ο 46χρονος οδηγός του ΙΧ, ο οποίος φέρεται ότι βρισκόταν σε κατάσταση μέθης, συνελήφθη και αναμένεται να οδηγηθεί αύριο στον εισαγγελέα.

«Αναπτύσσουν ταχύτητες. Τι κάνουν; Τρέχουν σαν τρελοί, το ξέρετε κι εσείς» λέει άνθρωπος που βρέθηκε στο σημείο που συνέβη στο περιστατικό. Μετά την παράσυρση της οικογένειας, το αυτοκίνητο έσπασε την περίφραξη χωραφιού και η πορεία τους σταμάτησε σε δέντρα.

«Ο γιος μου με κάλεσε στο τηλέφωνο. “Μαμά, δεν θα το πιστέψεις. Χτύπησα τρία άτομα με το αυτοκίνητο”. Ήταν σε σοκ.Είναι και αυτός χτυπημένος, αλλά δεν κινδυνεύει. Ελπίζω οι άνθρωποι να τα καταφέρουν» ανέφερε η μητέρα του οδηγού, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό