22.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παπουτσάκη, Θεωνά και Σωτηροπούλου σε ξέφρενο nightout (photos)

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι πρωταγωνίστριες της σειράς «Τα καλύτερά μας χρόνια» κάνουν κολλητή παρέα και δεν είναι λίγες οι φορές που απολαμβάνουν μαζί το διάλειμμα από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Η δεύτερη σεζόν της αγαπημένης κωμικής σειράς, «Τα καλύτερά μας χρόνια» προβάλλεται φέτος στην ΕΡΤ1, με τις πρωταγωνίστριες Κατερίνα Παπουτσάκη, Τζένη Θεωνά και Τόνια Σωτηροπούλου να μεταμορφώνονται σε άγγελους του Τσάρλι και να μονοπωλούν το τηλεοπτικό ενδιαφέρον.

Την ίδια ώρα οι γνωστές ηθοποιοί διατηρούν πολύ στενές σχέσεις και πραγματοποιούν συχνά δημόσιες εμφανίσεις είτε μόνες τους είτε μαζί με τους συντρόφους τους. Δεν είναι λίγες άλλωστε οι φορές που δημοσίευσαν κοινές φωτογραφίες τους στο Instagram, αποδεικνύοντας πόσο αγαπημένες είναι.

Θεωνά- Παπουτσάκη και Σωτηροπούλου είναι φέτος αχώριστες- H νυχτερινή τους έξοδος στον Δήμο Αναστασιάδη

Η Τζένη Θεωνά, η Κατερίνα Παπουτσάκη και η Τόνια Σωτηροπούλου διασκέδασαν στο μαγαζί όπου τραγουδά ο Δήμος Αναστασιάδης συνοδευόμενες από καλούς τους φίλους. Η γνωστη ηθοποιός και ο τραγουδιστής έχουν αποκτήσει ένα γιό, τον μικρό Αρίωνα.Η Λίλα Μπακλέση, ο Ηλίας Μελέτης και δύο ακόμη μέλη ολοκλήρωσαν την παρέα τους που πόζαρε εμφανώς ευδιάθετη στην κάμερα. Η Τζένη Θεωνά μοιράστηκε αργότερα με τους ακόλουθούς της μερικά στιγμιότυπα από την νυχτερινή τους έξοδο.

H Tζένη Θεωνά.

«Δεν υπάρχει φωτό που να δείχνει τα τακούνια μας που λιώσανε. To βράδυ του Σαββάτου ήταν απλώς μαγικό. Γιατί χορεύαμε όρθιοι αγκαλιά μέχρι το πρωί. Γιατί μας τραγουδούσε ο @dimosanastasiadisofficial που τα’ πε όλα! ?Γιατί η @katerina_papoutsaki είπε το Αυτή Η Νύχτα Μένει κι ανατριχιάσαν ως και τα ντουβάρια. Γιατί περνάμε κάθε μέρα μαζί αυτά τα δύο #takalyteramashronia και δεν μας φτάνει», έγραψε χαρακτηριστικά η Τζένη Θεωνά κάτω από την ομαδική φωτογραφία που δημοσίευσε με τους φίλους της.

κεντρικής: @jennytheona

Τόνια Σωτηροπούλου – Κωστής Μαραβέγιας: Η αλήθεια για το γαμήλιο ταξίδι στο Λονδίνο και τα σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τα καλύτερά μας χρόνια: Η Κατερίνα Παπουτσάκη γίνεται διάσημη σχεδιάστρια μόδας!

Τα καλύτερά μας χρόνια: Παπουτσάκη, Σωτηροπούλου, Θεωνά οι νέες σταρ των 70’s!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό