24.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Παπαχαραλάμπους-Αναστασοπούλου-Δροσάκη για Φιλιππίδη: «Όσο δεν μιλάμε, τόσο περισσότερο ανησυχεί»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Πέτρος Φιλιππίδης σε λίγες ημέρες θα κληθεί από τον εισαγγελέα προκειμένου να δώσει, αυτοπροσώπως  εξηγήσει στις δικαστικές αρχές, οι οποίες και θα αποφασίσουν ή όχι την προφυλάκισή του.

Μετά την απόφαση να ασκηθεί δίωξη εις βάρος του για ένα βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού, ο φάκελος της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί έχει διαβιβαστεί σε τακτικό ανακριτή, ο οποίος αναμένεται να καλέσει τις επόμενες μέρες τον γνωστό ηθοποιό να απολογηθεί για τα τρία κακουργήματα.

Αυτό που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, ειδικά στον καλλιτεχνικό χώρο, είναι το γεγονός ότι στο απολογητικό του υπόμνημα ο Πέτρος Φιλιππίδης κάνει εκτενείς αναφορές και σε άλλες καταγγελίες που έχουν γίνει εις βάρος του, χωρίς τελικά να συμπεριληφθούν στη δικογραφία.

Στο απολογητικό του υπόμνημα ο κωμικός ηθοποιός ισχυρίζεται πως τίποτα από όσα έχουν καταγγείλει εις βάρος του οι τρεις γνωστές πρωταγωνίστριες (Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Πηνελόπη Αναστασοπούλου και Λένα Δροσάκη) δεν ισχύει, προσθέτοντας πως το μοναδικό τους κίνητρο ήταν να τον… εκδικηθούν.

Συγκεκριμένα, τόνισε πως διατηρούσε σχέση με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, ενώ χαρακτήρισε «εντελώς ψευδή» όσα του απέδιδε η Λένα Δροσάκη.

Από την πλευρά των ηθοποιών, η «σιγή ιχθύος» που τηρείται αυτή την περίοδο αποτελεί μια συνειδητή απόφαση, η οποία μάλιστα έχει ληφθεί από κοινού από όλες τις καταγγέλλουσες. Σύμφωνα με τον στενό κύκλο τους, όπως αναφέρουν οι δημοσιογράφοι Αλεξάνδρα Κοντή και Κορύνα Μανταγάρη στην εφημερίδα Real News, η στάση αυτή αποτελεί για την ώρα την καλύτερη απάντηση στον Πέτρο Φιλιππίδη.

Όπως μάλιστα αναφέρουν με νόημα στους δικούς τους ανθρώπους «θα μιλήσουμε όταν έρθει η ώρα», τονίζοντας μάλιστα με νόημα πως «όσο δεν απαντάμε, τόσο περισσότερο ανησυχεί». Και σε αυτό είναι κάθετες. Ειδικά μετά τη δημοσιοποίηση του ισχυρισμού του πρωταγωνιστή περί ερωτικής σχέσης που διατηρούσε με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, ενοχλήθηκαν και συσπειρώθηκαν ακόμα περισσότερο, παίρνοντας απόφαση να μην κάνουν καμία δήλωση και να μην δώσουν την παραμικρή απάντηση για όλα αυτά, πιστεύοντας πως σε αυτό στόχευε ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Μάλιστα, ακόμα και στις συνεντεύξεις που είχαν προγραμματίσει να δώσουν σε τηλεοπτικές εκπομπές ή άλλα μέσα ενημέρωσης, οι ηθοποιοί κατάφεραν να προσπεράσουν με ευγένεια και διπλωματικό τρόπο τις ερωτήσεις που αφορούσαν τον Πέτρο Φιλιππίδη, προβαίνοντας σε πιο γενικές τοποθετήσεις για τις καταγγελίες παρενοχλητικών συμπεριφορών.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό