Home Περιβάλλον Παπαρίζου και Σερτάμπ επιστρέφουν στον διαγωνισμό

Παπαρίζου και Σερτάμπ επιστρέφουν στον διαγωνισμό

Ειδήσεις Ελλάδα

Στον τόπο του… εγκλήματος πρόκειται να επιστρέψουν φέτος δυο από τις μεγαλύτερες σταρ του μουσικού διαγωνισμού της Eurovision.

Πιο συγκεκριμένα, η μια και μοναδική Έλενα Παπαρίζου η οποία ήταν το «number one» του διαγωνισμού το 2005 και η εξίσου εντυπωσιακή Σερτάμπ Ερενέρ η οποία ήταν η μεγάλη νικήτρια του 2003 με την Τουρκία, πρόκειται να ανέβουν στη σκηνή της φετινής διοργάνωσης που πραγματοποιείται στο Μάλμε της Σουηδίας.

Μαζί τους, όμως, θα είναι μια ακόμα πολύ σημαντική κυρία του διαγωνισμού, η Σαρλότε Περέλι από τη Σουηδία, που κέρδισε τον διαγωνισμό το 1999.

Οι τρεις γυναίκες θα εμφανιστούν μαζί, κατά τη διάρκεια του δεύτερου ημιτελικού που θα παρακολουθήσουμε στις 9 Μαίου. Την ημέρα, δηλαδή, που στην ίδια σκηνή θα ανέβει και η Μαρίνα Σάττι με το «Ζάρι» της, αντίθετα με την αποστολή της Κύπρου η οποία θα εμφανιστεί στον πρώτο ημιτελικό που θα γίνει στις 7 Μαίου.

Όπως έχει ανακοινωθεί ήδη, η Έλενα Παπαρίζου θα έχει μια ακόμη εμφάνιση στον φετινό διαγωνισμό, αφού θα είναι εκείνη που θα δώσει τους 12 βαθμούς της Ελλάδας στον μεγάλο τελικό που θα πραγματοποιηθεί στις 11 Μαΐου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Exit mobile version