22.3 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Παπανδρέου: Σήμερα ανατέλλει και πάλι ο πράσινος ήλιος

Ειδήσεις Ελλάδα

«Σήμερα ανατέλλει και πάλι ο πράσινος ήλιος» τόνισε ο υποψήφιος για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής Γιώργος Παπανδρέου αφότου ψήφισε στο Παλαιό Δημαρχείο Ταύρου.

«Θα δώσουμε και προοδευτικές λύσεις στα λαϊκά προβλήματα τα προβλήματα του ελληνικού λαού και της χώρας» δεσμεύθηκε.

Η δήλωση του Γιώργου Παπανδρέου

«Σήμερα με την ψήφο μας, με τη συμμετοχή μας μεγαλώνουμε την παράταξη. Κάνουμε ισχυρή, δυναμική παράταξη, δίνουμε ελπίδες στους δημοκράτες και προοδευτικούς πολίτες της χώρας ελπίδα με πυξίδα τις αξίες μας, τις αρχές μας, θα δώσουμε και προοδευτικές λύσεις στα λαϊκά προβλήματα τα προβλήματα του ελληνικού λαού και της χώρας. Σήμερα ανατέλλει και πάλι ο πράσινος ήλιος. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους εθελοντές που πράγματι με τη σημαντική δουλειά τους συνέβαλαν στις δημοκρατικές άξιες που αναδεικνύουν τη φωνή του πολίτη και μας δίνουν χαρά και αισιοδοξία για το αύριο». 

Ο Ανδρέας Λοβέρδος ψήφισε στη Μεταμόρφωση.Ο Παύλος Χρηστίδης ψήφισε στο 22ο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Αθηναίων. O Νίκος Ανδρουλάκης ψήφισε στο Δημοτικό Αθλητικό και Πνευματικό Κέντρο Ηρακλείου Κρήτης.Ο Παύλος Γερουλάνος ψήφισε στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου ΑθηναίωνΟ Χάρης Καστανίδης ψήφισε στο Ε’ Διαμέρισμα της Δημοτικής Κοινότητας στη Θεσσαλονίκη.

Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google Newsκαι μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό