19.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Παπαδόπουλος: «Είμαστε μια καινούργια ομάδα αλλά είναι λίγος ο χρόνος»

Ειδήσεις Ελλάδα

Για το αποτέλεσμα απέναντι στην Λευκορωσία αναφέρθηκε ο προπονητής της Εθνικής Ελπίδων, Νίκος Παπαδόπουλος.

Δεν άρχισε με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά του EURO U21 2025 η Εθνική Ελπίδων, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1 κόντρα στη Λευκορωσία στο «Απόστολος Νικολαϊδης».

Ο Νίκος Παπαδόπουλος προχώρησε σε δηλώσεις μετά το παιχνίδι και αναφέρθηκε στους λόγους που δεν ήρθε η νίκη αλλά και στο γεγονός ότι είναι μία νέα ομάδα.

«Είναι ένα κακό αποτέλεσμα, αφού θέλαμε να ξεκινήσουμε με νίκη. Νομίζω ότι στην αρχή του παιχνιδιού είχαμε πρόβλημα για να προσαρμοστούμε και έτσι ο αντίπαλος είχε μια ευκαιρία αλλά στη συνέχεια μας πήγε καλά το παιχνίδι σκοράροντας και θα μπορούσαμε με καθαρό μυαλό και καλύτερη τακτική να βάλουμε και ένα δεύτερο γκολ.

Αυτό που ξέραμε είναι πως ο αντίπαλος είναι μια ψηλή ομάδα και από μια στατική φάση δεχτήκαμε την ισοφάριση. Το οποίο δεν έπρεπε να γίνει και έπρεπε να έχουμε καλύτερη πειθαρχία. Μετά το 60′-70′ έγινε ένα ματς το οποίο ήταν πολύ ανοικτό. Είχαμε προβλήματα στις μεταβάσεις και κάποιες ευκαιρίες για να σκοράρουμε αλλά θα έλεγα πως η εικόνα δεν ήταν καλή όσον αφορά τη συνοχή της ομάδας και το ποδόσφαιρο που έπαιξε.

Αυτό που ξέρω σίγουρα είναι πως είναι μια καινούργια ομάδα που θέλει πάρα πολύ δουλειά, υπάρχει λίγος χρόνος αλλά θέλει πολύ δουλειά για να έχει συνοχή και να μπορεί να κερδίσει ματς. Μας στεναχωρεί το αποτέλεσμα αλλά αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να κρατήσουμε ψηλά το ηθικό των παιδιών για να έχουμε καλύτερη συνέχεια».

Για τους στόχους της ομάδας: «Αυτό που θέλουμε είναι σίγουρα τον Ιούνιο που έχουμε κάποιες μέρες που θα είμαστε μαζί με τα παιδιά, να δουλέψουμε και να καταλάβουν τον τρόπο που θέλουμε να παίζουμε. Σίγουρα να είμαστε πιο σφιχτή ομάδα, να μην δεχόμαστε εύκολο γκολ και να μην έχουμε αυτή την εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου σε ένα παιχνίδι ροντέο χωρίς να υπάρχει κέντρο και να ξέρουν οι παίκτες πως αυτό θα τους στοιχήσει αν δεν έχουν πειθαρχία στο παιχνίδι τους. Οπότε τον Ιούνιο να δουλέψουμε και θα δούμε μετά τον Σεπτέμβριο το παιχνίδι με την Ανδόρα και όλα τα υπόλοιπα».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό