21.1 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Παπαγιάννης: «Δεν είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη σεζόν, υπάρχει πλάνο για τους μικρούς» ()

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Γιώργος Παπαγιάννης μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ για το πλάνο του Παναθηναϊκού και την ένταξη των μικρών παικτών, ενώ έκανε και έναν πρώτο απολογισμό της μέχρι τώρα πορείας.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε στο ΟΑΚΑ επί του Ιωνικού με 102-70 έχοντας ως… highlight την συμμετοχή των Σαμοντούροβ και Αβδάλας, όσο και του Χουγκάζ.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης μετά το παιχνίδι στάθηκε στο γεγονός αυτό τονίζοντας το πλάνο των «πρασίνων» για την εξέλιξή τους και στη συνέχεια έκανε απολογισμό στα μέχρι τώρα πεπραγμένα που χαίρουν βελτίωσης.

Πιο αναλυτικά, είπε: «Είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα. Μέσα από την προπόνηση παίζουν στους αγώνες. Υπάρχει ένα καλό πλάνο από πέρυσι. Ξέρουν ακριβώς τι θα αντιμετωπίσουν… Ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία να χρησιμοποιηθούν και να δείξουν τι μπορούν να προσφέρουν στην ομάδα στο επόμενο διάστημα. Είναι μικροί σε ηλικία και με δουλειά και αφοσίωση είμαι σίγουρος ότι θα πάνε πολύ καλά.

Εμείς σαν Παναθηναϊκός κοιτάμε όποιον νέο παίκτη και να έχουμε να βελτιώνεται μέσα από την προπόνηση και να βγάζει τον καλύτερό του εαυτό στα εφηβικά τμήματα. Το ελληνικό μπάσκετ χρειάζεται και άλλους παίκτες. Όλοι οι νέοι παίκτες είναι σημαντικοί. Υπάρχει προσπάθεια και καθημερινή δουλειά σε αυτό που κάνουν».

Μίλησε, επίσης, για την ενέργεια που έβγαλε η ομάδα στο παρκέ: «Ξέραμε από την αρχή ότι πρέπει να βγάλουμε ενέργεια ανεξάρτητα από τον αντίπαλο. Παίξαμε πολύ ελεύθερα, τόσο ατομικά, όσο και σε ομαδικό επίπεδο. Θέλαμε να βγάλουμε φάσεις, να δουλέψουμε κάποια πράγματα. Ήταν εύκολη νίκη».

Λίγο αργότερα, αναφέρθηκε στο παιχνίδι με την Ζάλγκιρις και το επιμέρους 62-23 του δευτέρου ημιχρόνου που έφερε και τη νίκη… «Δεν είναι ότι απλώς κερδίσαμε την Ζαλγκίρις, ήταν η διαφορά. Ήταν κάτι πρωτόγνωρο δεν μου είχε ξανασυμβεί το συγκεκριμένο. Για να είμαστε ειλικρινείς ο Πάρις Λι κρατούσε την ομάδα και την έφερε πίσω στο σκορ και όλοι οι υπόλοιποι έκαναν τα πάντα να γυρίσει το μομέντουμ. Αυτό πρέπει να γίνει και στα επόμενα παιχνίδια από το πρώτο λεπτό, να είμαστε έτοιμοι στην άμυνα, να πασάρουμε περισσότερο και να γίνει πιο εύκολο για εμάς».

Για την ετοιμότητα της επόμενης εβδομάδας, ο Παπαγιάννης δήλωσε: «Έχουμε δύσκολη διπλή εβδομάδα. Θέλουμε να δείξουμε καλύτερο πρόσωπο. Το θέμα ανταγωνισμού, θέλησης και μαχητικότητας. Από εκεί και πέρα το Final 8 είναι ένας τίτλος. Θέλουμε να ξεκινήσουμε να χτίζουμε όταν έρθει η ώρα».

Και ολοκλήρωσε με ένα μικρό απολογισμό: «Δεν είμαι πολύ ευχαριστημένος και ομαδικά και ατομικά. Υπάρχουν παιχνίδια που κάναμε λάθη και θα μπορούσαμε να τα είχαμε πάρει. Πρέπει να διαγράψουμε το παρελθόν αλλά όχι να τα ξεχνάμε όλα. Κρατάμε τα αρνητικά που πρέπει να διορθώσουμε. Έχουμε δύο στόχους για το Κύπελλο και το Πρωτάθλημα. Στην Ευρωλίγκα είμαστε κάτω και είναι δύσκολο, δεν λέω ότι είναι αδύνατο όμως. Πάμε παιχνίδι με παιχνίδι και θα δούμε».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό