24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

ΠΑΟΚ: «65 χρόνια Τούμπα, 65 χρόνια μεγαλείου»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο ΠΑΟΚ έστειλε το δικό του συγκινητικό μήνυμα για το γήπεδό του, την Τούμπα, η οποία κλείνει 65 χρόνια από τότε που άνοιξε τις πόρτες της για πρώτη φορά, με σκοπό να υποδεχθεί την οικογένεια του «Δικέφαλου του Βορρά». Έτσι, οι Θεσσαλονικείς αναπόλησαν μεγάλες στιγμές, μέσω των social media.

Η Τούμπα λειτούργησε για πρώτη φορά ως το «σπίτι» του ΠΑΟΚ το 1959 και από τότε αποτελεί την μία και μοναδική του έδρα. «65 χρόνια Τούμπα, 65 χρόνια μεγαλείου» είναι το μήνυμα που έστειλαν οι Θεσσαλονικείς.

Σαν σήμερα το 1959 άνοιξε τις πόρτες της κι έκτοτε φιλοξενεί τις χαρές μας, τις λύπες μας, τα γέλια μας, τα δάκρυα μας. Στιγμές που θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στο μυαλό και την καρδιά μας!

65 χρόνια Τούμπα! 65 χρόνια μεγαλείου!#Toumba65 #PAOK #OurWay pic.twitter.com/ld9pAoSlUm

— PAOK FC (@PAOK_FC) September 6, 2024 Αναλυτικά το μήνυμα γιορτής και εκτίμησης του ΠΑΟΚ για την Τούμπα:

«Σαν σήμερα το 1959 άνοιξε τις πόρτες της κι έκτοτε φιλοξενεί τις χαρές μας, τις λύπες μας, τα γέλια μας, τα δάκρυα μας. Στιγμές που θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στο μυαλό και την καρδιά μας!

65 χρόνια Τούμπα! 65 χρόνια μεγαλείου!»

Για την ιστορία, ο μικρός Γιαννάκης γιόρτασε και εκείνος τα γενέθλιά του με το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΠΑΟΚ, στη Νέα Μεσημβρία, πριν από το ταξίδι… ζωής που ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Ο μικρός υποστηρικτής της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου θα μπει στο αεροπλάνο σύντομα, κάνοντας το πολυπόθητο υπερατλαντικό ταξίδι που μπορεί να του αλλάξει την ζωή. Ο Γιάννης θα ξεκινήσει την περιπέτειά του για να μπορέσει να περπατήσει ξανά!



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό